Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tento muž dostal do postele 6000 žien: Nečakaná smrť! Playboya odrovnal sex s turistkou (23)

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

RIMINI - Najslávnejší taliansky playboy Maurizio Zanfanti dostal prezývku Romeo z Rimini kvôli svojmu obrovskému úspechu u žien. Predpokladá sa, že sa za svoj život stihol dostať do postele so 6000 milenkami. Ďalšie skóre si však už na svoje konto nepripíše. Zomrel náhle vo veku 63 rokov počas pohlavného styku s 23-ročnou turistkou.

VIDEO Vodič autobusu si užil priamo za volantom! Odparkoval a vášnivo sa skamarátil s pasažierkou

Maurizio Zanfanti začínal so svojou dráhou zvodcu, keď mal iba 17 rokov a na pláži v Rimini pracoval ako promotér nočného klubu Blow Up. Rozprával sa s krásnymi ženami na ulici a lákal ich dnu na párty. V rozhovore v roku 2016 povedal: "Myslím si, že som pre Rimini viac spropagoval turistický ruch než sto agentúr."

Tento muž dostal do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Pochválil sa aj tým, že ak mal úspešné leto, vyspal sa približne s 200 ženami, najvyššie číslo bolo 207. No a počas zimných mesiacov zase pracoval pre cestovné kancelárie v Škandinávii, takže o milenky naozaj nemal núdzu počas celého roka.

Tento muž dostal do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Jeho dráha playboya sa však v utorok večer náhle skončila, keď utrpel infarkt počas sexu s mladučkou ženou z východnej Európy vo svojom dome v Rimini. Dievčina síce zavolala záchranku, ale zdravotníkom sa už Maurizia nepodarilo oživiť a bol prehlásený za mŕtveho. Talianske médiá uviedli, že to bol spôsob, akým by aj sám určite chcel odísť z tohto sveta.

Viac o téme: PlayboySexMaurizio Zanfanti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu