Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Smrť pre extrémnu hlúposť: Tri deti prišli o matku (†26) kvôli opitému otcovi za volantom

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Poľská polícia)

VARŠAVA - V poľskej dedine Rudno v Lubelskom vojvodstve došlo cez víkend k rodinnej dráme, po ktorej zostali tri malé deti polosirotami. V jedinom okamihu prišli o matku, ktorá sa snažila zastaviť svojho muža, aby opitý nešoféroval auto. Keď nasadla dnu, manžel namiesto toho, aby zastavil, stlačil plynový pedál a nerobil si nič zo svojej kričiacej ženy. Po chvíli zišiel z cesty a narazil do stromu.

Desivé VIDEO smrti: Kamionista pozeral do mobilu, kolónu na diaľnici prehliadol, zabil celú rodinu

Sylwia a jej manžel Andrzej (29) boli svoji iba rok, ale spoznali sa už dávno a mali spolu tri deti vo veku sedem, štyri a dva roky.

"Andrzej je dobrý muž, ale vodka je u neho na prvom mieste. A keď si vypije, prestane premýšľať racionálne," citoval ich susedov portál fakt.pl.

Kvôli alkoholu prišiel pred niekoľkými rokmi o vodičský preukaz a taktiež má záznam kvôli podpáleniu miestnej pekárne. Vraj to urobil zo žartu. Ani tieto jeho predchádzajúce prehrešky ho však v pití nezastavili.

Smrť pre extrémnu hlúposť:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Poľská polícia)

Keď v nedeľu ráno dostal chuť na piť pivo, rozhodol sa, že si poň zájde do obchodu. Napriek tomu, že mu po nočnej pitke s kamarátmi stále v žilách koloval alkohol, sadol do Opla Vectra.

"Sylwia, vidiac v akom je stave, utekala, aby ho zastavila. Bosá nastúpila do auta, ale nechcel ju počúvať," vysvetlili susedia.

Žena zomrela po niekoľkých minútach. Vypadla z auta, ktoré narazilo do stromu. Už sa jej nedalo pomôcť. Jej zakliesneného manžela najprv vytiahli a potom vo vážnom stave prepravili helikoptérou do nemocnice. Ukázalo sa, že v čase nehody mal 2,5 promile. Ani jeden z nich nemal zapnuté bezpečnostné pásy a pravdepodobne nefungovali ani airbagy. Kvôli hlúposti otca tak tri deti stratili milujúcu matku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu