Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tina ubila na smrť svoje dieťa (†1): Po horore vyskočil manžel (†31) zo strechy hotela

Tina Torabiová a jej manžel Mohamed Zobraziť galériu (2)
Tina Torabiová a jej manžel Mohamed (Zdroj: FB/Tina Torabi)

NEW YORK - Manžel ženy, ktorá mala zbiť svoju 13-mesačnú dcéru na smrť a jej bračeka dvojča takmer pripraviť o život, zomrel po tom, ako spadol z hotela na Manhattane. Telo Mohameda Torabiho našli v sobotu na treťom poschodí ležať na klimatizačnej jednotke. Policajti sú presvedčení, že 31-ročný muž skočil zo strechy 17-poschodovej budovy 24 hodín predtým. Pre New York Post uviedli, že nenechal list na rozlúčku, ale jeho smrť vyšetrujú ako samovraždu.

Smrť pre extrémnu hlúposť: Tri deti prišli o matku (†26) kvôli opitému otcovi za volantom

Muž skočil iba dva dni po tom, čo v stredu jeho manželku Tina Torabiovú (30) zatkli a obvinili z brutálnej bitky ich dvojičiek, z ktorých jedno dieťa zomrelo. Keď polícia prišla do domu v Queense, našli 13-mesačnú Elainu s hroznými zraneniami. Mala popáleniny, otvorené rany na hornej časti tela a stehnách ako aj modriny, jej braček Keon mal zlomené rebrá, zlomenú nohu a tržné rany po celom lete. Obe deti mali podliatiny na slabinách.

Deti previezla sanitka do nemocnice, kde Elainu prehlásili za mŕtvu, zatiaľ čo Keon skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, informoval New York Daily News. Starší súrodenci Mila (2), Nadia (4) a Ariana (5) skončili v starostlivosti sociálky.

Párik sa vzal v roku 2012 v Houstone a žil v Texase než sa presťahoval do New Yorku, aby bol bližšie k svojim príbuzným. Zdroje oboznámené s prípadom uviedli, že Mohamed svoju ženu v určitom čase naučil na drogy. Vlani v januári získala Tina súdnu ochranu proti Mohamedovi, ktorý sa správal k rodine násilnícky.

Tina ubila na smrť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: abc)

Dvojčatá sa narodili s opiátmi v tele a odvtedy ich sledovala sociálka. Pracovníci mali navštíviť rodinu aj dva dni predtým, ako došlo k bitke. Deti vyrastali šesť mesiacov u svojej babičky, kým sa staršia žena nerozhodla vrátiť do Texasu. Aj keď má Mohamed na rováši toho dosť, ako dusenie svojej manželky, útok na člena rodiny a neplatenie výživného, v čase bitky nebol doma a nebol považovaný za podozrivého.

Dôstojníci vypočúvali Tinu Torabiovú celý štvrtok, ale odmietla im dať odpovede na ich otázky o zraneniach detí. Susedka bola ohromená tým, keď sa dopočula, z čoho Tinu obvinili. Podľa nej išlo o dobrú matku, ktorá svoje deti zbožňovala. Vždy boli pekne oblečené a bolo o ne dobre postarané.

Viac o téme: VraždaSamovražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu