Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Brit (†23) sa dostal na Ibize do potýčky so skupinkou mužov a žien: Bol na mieste mŕtvy

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Getty Images, FB)

SAN ANTONIO/LONDÝN - Conor Lee Spraggs z mesta Stevenage v grófstve Hertfordshire zomrel vo vyhľadávanom dovolenkovom letovisku San Antonio v nedeľu v skorých ranných hodinách po hádke so skupinou piatich mužov a dvoch žien. Čo presne sa medzi nimi a mladíkom odohralo, nie je jasné, no záchranári mu už nevedeli pomôcť. Bol prehlásený za mŕtveho priamo na mieste. Polícia na Ibize v súvislosti s jeho smrťou v pondelok zatkla štyroch britských občanov.

Mladík (†21) si vykopal na pláži hlbokú jamu: Zabudol na príliv, krutá smrť vo vlastnej pasci

"Naši zamestnanci poskytujú pomoc rodine britského muža, ktorý zomrel na Ibize a je v kontakte s miestnymi úradmi, ktoré prípad vyšetrujú," povedal pre MailOnline hovorca britského ministerstva zahraničia.

Brit (†23) sa dostal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Svedkovia sa pre políciu vyjadrili, že Conor Lee bol sám na hlavnej promenáde v San Antoniu, keď začal urážať skupinu mužov a žien. Stalo sa tak v blízkosti hotela Ses Savines. Prečo medzi ním a skupinkou došlo k hádke, je stále predmetom vyšetrovania.

Podľa svedkov potýčka prerástla až do fyzického napadnutia. "Britský muž bol vyhlásený za mŕtveho na mieste. Pitva určí, či ho zabila rana alebo úder hlavy o zem," uviedla polícia.

Brit (†23) sa dostal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Just Giving)

Trojhviezdičkový hotel Bergantin, v ktorom bol mladík ubytovaný, sa nevedel k incidentu vyjadriť. Hotel sa nachádza pri pláži len kúsok od centra mesta.

Pitva má teraz zistiť, či Conor zomrel v priamom dôsledku bitky, ktorú utŕžil, alebo či v jeho smrti zohrali úlohu aj iné faktory.

Viac o téme: DovolenkaSmrťVraždaIbizaBrit
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu