Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pekelný dovolenkový let na Ibizu! VIDEO Ľudia v panike vyskakovali z lietadla

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram/anthcarrio)

BARCELONA/LONDÝN - Pondelkový odlet dovolenkárov z barcelonského letiska El Prat na Ibizu sa zmenil na drámu. Na palube lietadla, ktoré ešte stálo na dráhe, zrazu vypukol požiar a ľudia začali panikáriť. Nakoniec boli otvorené núdzové východy a cestujúci sa dostali von pomocou nafukovacej šmýkačky. Za incident mohlo vznietenie mobilného telefónu pripojeného k prenosnej nabíjačke, ktorý patril jednému z pasažierov.

Hororový koniec dovolenky v exotickom raji: Manželia podľahli pokušeniu, skončili vo väzení

Video natočené na palube lietadla ukazuje horiace zariadenie, dym a kričiacich pasažierov, ako sa snažia ujsť z dosahu plameňov.

Pekelný dovolenkový let na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/anthcarrio)

"Zdá sa, že dostať sa na Ibizu bude ťažšie, ako sme si mysleli," okomentoval incident jeden z cestujúcich na sociálnej sieti a dodal, že nikdy nevidel toľko spanikárených ľudí bojacich sa o svoje životy.

Žiadny z cestujúcich však nepotreboval lekárske ošetrenie, hoci niektorí utrpeli mierne popáleniny paradoxne po tom, čo sa zviezli do bezpečia pomocou núdzovej šmýkačky.

K incidentu došlo podvečer okolo 17.30 h. miestneho času a cestujúcich odviezli späť do terminálu, kde čakali na nový stroj a presunutie ich batožiny.

Pomoc hasičov nebola nutná. Identita vlastníka horiaceho zariadenia nebola odhalená, no predpokladá sa, že pochádzal z Nového Zélandu.

Viac o téme: Mobilný telefónOheňLietadloPlameň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu