Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Krvavý zločin pred slovenským veľvyslanectvom v Moskve: Pobodaný policajt

(Zdroj: mzv.sk)

MOSKVA - Zatiaľ neznámy muž pobodal v piatok nožom príslušníka policajnej stráže pred slovenským veľvyslanectvom v Moskve. Ruská tlačová agentúra Interfax o tom informovala s odvolaním sa na nemenovaný zdroj.

Po násilníkovi vo veku 25-30 rokov bolo podľa neho vyhlásené pátranie. Napadnutý policajt, ktorý strážil slovenský zastupiteľský úrad, útok prežil, bol však prevezený do nemocnice s niekoľkými bodnými ranami. Oficiálne miesta tieto informácie agentúre Interfax zatiaľ nepotvrdili.

Policajt je mimo ohrozenia života

Tridsaťročný kapitán ruskej polície, ktorého v piatok v Moskve pred slovenským veľvyslanectvom pobodal zatiaľ neznámy útočník, má za sebou úspešnú operáciu a je mimo ohrozenia života. Informovali o tom internetový server Lenta.ru, ako aj tlačová agentúra TASS.

Zranený, ktorým je podľa zdrojov Lenta.ru veliteľ špeciálneho policajného pluku pre ochranu diplomatických zastupiteľstiev, utrpel pri útoku viacero bodných zranení, jedno v hrudnej oblasti. Zadržanie páchateľa vo veku 25-30 rokov je podľa zdrojov blízkych vyšetrovaniu otázkou času, pretože ho zachytili viaceré bezpečnostné kamery.

Viac o téme: PolicajtSlovenské veľvyslanectvoPobodanieRuskoMoskva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu