Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

VIDEO Beštiálna vražda v Nemecku: V byte našli mŕtvu ženu a tri deti

Miesto beštiálnej vraždy Zobraziť galériu (2)
Miesto beštiálnej vraždy (Zdroj: SITA/AP/Matthias Merz)

GUNZENHAUSEN - V bavorskom mestečku Gunzenhausen dnes boli nájdené telá ženy a jej troch detí vo veku od troch do deviatich rokov. Zranenie ohrozujúce život utrpel tiež manžel ženy a otec detí, informovala ráno polícia. Pozadie prípadu je zatiaľ nejasné, uviedla agentúra DPA.

Polícia oznámila, že krátko pred šiestou hodinou rannou ju privolal svedok tragédie. Našiel bez známok života 29-ročnú ženu, jej trojročnú dcérku, a sedem a deväťročného syna. Pred činžiakom ležal 31-ročný otec rodiny. Podľa polície si zranenie privodil pri páde z veľkej výšky. Zraneného si vzal na mieste do starostlivosti lekár pohotovostnej služby. Bavorskí kriminalisti medzitým začali vyšetrovanie prípadu.

Pohrebná služba odváža zavraždených
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/AP/Matthias Merz)

"Bola som práve na ceste do práce, potom som videla, že muž vyskočil z balkóna na treťom poschodí," uviedla svedkyňa pre nemecký Bild. Muž skončil v nemocnici a podrobil sa operácii. Stále je v kritickom stave.

Podozrivým je otec

"Otec je považovaný za podozrivého, že zabil ostatných štyroch," oznámil výsledky priebežného vyšetrovania policajný hovorca Rainer Seebauer. Napriek tomu sa stále pátra "vo všetkých smeroch" a prebiehajú prvé výsluchy.

Denník Bild uviedol, že podľa informácií z policajných kruhov mala manželka a deti bodné rany. Presné pozadie rodinnej drámy je však stále nejasné. Viac svetla do prípadu by mala vniesť pitva, ktorá odhalí príčiny smrti.

Viac o téme: ŽenaSmrťNemeckoBavorsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu