Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najhorší fór v histórii? Muž volal na políciu, že urobil niečo príšerné! Jeho "ZLOČIN" šokoval

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

PRAHA - Muž (49) zo Znojemska zjedol asi priveľa vtipnej kaše, keď mu vo štvrtok pár minút pred 16. hodinou popoludní napadlo zatelefonovať na bezplatnú policajnú linku 158 a priznať sa k hroznému činu. Českí policajti jeho slová zobrali vážne a okamžite prišli na adresu, ktorú im uviedol. Keď sa po príchode od neho dozvedeli, čo vlastne spáchal, pravdepodobne nevedeli, či je naozaj pri zdravom rozume.

Česi sa v Kazachstane kvôli SELFIE prezliekli za Borata: Nestačili sa diviť, čo nasledovalo

Muž podľa serveru tydenikpolicie.cz uviedol, že urobil zlú vec, ale konkrétnejší nebol. Viac vraj povie hliadke osobne. Len opakoval, že ide o hrozne zlú vec, a preto "chce zavrieť alebo aspoň do väzby". Okrem mena a dátumu narodenia uviedol aj presnú adresu, kde sa nachádza. Po príchode policajnej hliadky do istej obce na Znojemsku sa priznal k "drsnému" činu: "Zabil som dve muchy jednou ranou!".

Aká bola bezprostredná reakcia členov hliadky, policajný server neuviedol. Dá sa však predpokladať, že mužovi poriadne vyčistili žalúdok. Slovným dohovorom to však určite neskončí. Vzhľadom na to, že išlo o svojprávneho človeka, odovzdá polícia jeho prípad na doriešenie Českému telekomunikačnému úradu.

"Fyzická osoba sa dopustí priestupku tým, že uskutočňuje zlomyseľné volania na tiesňové číslo. Podľa zákona o elektronických komunikáciách mu za tento priestupok možno uložiť pokutu až 200-tisíc českých korún (cca 7850 eur pozn. red.)," informovali českí policajti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu