Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hrozné prípady z USA: Matka ignorovala postrelené dieťa, otec znásilňoval dcéru

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

ASHLAND - Osemročný chlapec nabil zbraň a niekoľkokrát strelil do svojej štvorročnej sestry. Následne o tom informoval ich matku, ktorá odišla z práce, doma očistila zakrvavenú prikrývku a vrátila sa do práce, pričom deti nechala opäť doma samé.

Dvadsaťsedemročná Alyssa Edwards o niekoľko hodín neskôr zobrala zranenú dcéru do nemocnice, ktorej zástupcovia kontaktovali políciu. Matka skončila za mrežami za bezohľadné ohrozovanie dieťaťa. Pred súd sa postaví v stredu.

Dieťa sa nachádza v detskej nemocnici v Clevelande a je v stabilizovanom stave. Prokurátor z Ashland County Christopher Tunnell povedal, že zbraň bola spolu s ďalšími uložená v zamknutej skrinke, ktorú však chlapec vedel odomknúť.

Otec znásilňoval dcéru, splodil s ňou dve deti

Muž z amerického mesta Cincinnati 15 rokov znásilňoval svoju dcéru a splodil s ňou dve deti, ktoré majú dnes dva a sedem rokov. Polícia uviedla, že ju opakovane znásilňoval viackrát za mesiac od jej desiatich do 25 rokov, kedy odišla z domu. Muža obvinili v 23 bodoch zo znásilnenia a 18 bodoch zo sexuálneho násilia. Jeho manželka čelí obvineniu zo spoluviny. Prokuratúra uviedla, že na základe genetických testov je otcom spomínaných detí "blízky príbuzný".

Viac o téme: RodičiaPrípadyUSA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu