Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vražda v nemeckom mestečku: Muž prišiel za advokátkou do kancelárie a spustil paľbu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

WAREN - Nemeckí kriminalisti vyšetrujú vraždu advokátky, ktorá vo štvrtok zomrela na následky strelných zranení priamo na pracovisku vo Warene v spolkovej krajine Meklenbursko-Predpomoransko.

Podľa informácií internetového vydania denníka Bild sa obeťou zločinu stala advokátka, ktorá sa špecializovala na dopravné právo. Na mieste činu, ktorého okolie je hermeticky uzavreté, sa aktuálne vykonávajú nevyhnutné úkony.

Očití svedkovia videli opúšťať objekt, v ktorom padli tri výstrely, neznámeho ozbrojeného muža, ktorý je dôvodne podozrivý zo zločinu. Polícia pátra po strelcovi v širšom okolí kúpeľného mesta. V nasadení sú psovodi i posádka vrtuľníka.

Miestnym žiakom i študentom neďaleko ležiaceho gymnázia odporučili, aby sa po vyučovaní vydali na cestu domov a podľa možností sa vyhli centru mesta. Prokuratúra v Neubrandenburgu podľa Severonemeckého rozhlasu (NDR) potvrdila, že obeťou streľby sa stala tamojšia advokátka. Vyšetrovatelia nevylučujú, že za zločinom môžu byť problémy v jej vzťahoch. Doterajšie poznatky nenaznačujú, že by občanom hrozilo akékoľvek nebezpečenstvo.

Viac o téme: StreľbaVraždaAdvokátkaNemeckoWaren
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu