Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Trápenie pašeráčky Terezy pokračuje: Hyenizmus kamarátky Simony, kritika za nemorálny biznis

Simona vraj rozbieha vlastnú značku parfému. Zobraziť galériu (3)
Simona vraj rozbieha vlastnú značku parfému.

PRAHA/LAHORE – Tereza, ktorá pašovala 9 kilogramov heroínu, stále čaká na svoj osud v pakistanskej väzbe. Na súd minulý týždeň neprišla. Jej kolegyňa a kamarátka Simona však nezaháľala a z nešťastia blondíny sa snaží vyťažiť čo najviac. Zdá sa, že luxusná spoločníčka sa neštíti ničoho.

Tereza bola zadržaná na pakistanskom letisku s 9kg heroínu v kufri. Už niekoľko týždňov sedí vo väzbe a čaká, čo s ňou bude ďalej. Z ostro sledovaného prípadu sa snažia čo najviac vyťažiť jej takzvaní kamaráti.

Tereza pašovala cez hranice
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Tereza Hluskova)

Obchádzajú české médiá a poskytujú rozhovory. Asi najznámejšia je Simona H., ktorá rovnako ako Tereza fotila akty a poskytovala aj sexuálne služby. Tá sa rozhodla natočiť videoklip o zlatokopkách o živote v luxuse.

Za to sa na sociálnych sieťach, na ktorých sa netají tým, že na nešťastí a hlúposti Terezy chce zarobiť veľké peniaze, na Simonu zniesla vlna kritiky. Simona na svoju reakciu nenechala dlho čakať. Dokonca priznala, že rozbieha vlastnú značku, ako informoval portál ahaonline.

Tereza pašovala cez hranice
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Tereza Hluskova)

„Ja vás všetkých milujem, ospravedlňujem sa, ale nemám čas riešiť vaše komentáre, aktuálne pracujem na novom parféme pod menom Bad Girls, oslovujú ma firmy po celej EU a nemám čas riešiť vaše hlúpe komentáre. Posielam sweet kiss všetkým po ČR,“ napísala Simona na Facebooku. V rozhovore pre český Blesk priznala, že zatknutie jej kamarátky je dobrá reklama. Ozvať sa jej ale nechystá.

„Na jednej strane si prajem, aby sa vrátila, pretože nikomu neprajem takýto trest, ale na druhej strane... Už sa jej neozvem. Pokiaľ sa ozve ona, tak jej odpoviem, ale to čo sa stalo, zaťažilo celú moju rodinu. Je to sklamanie,“ uviedla pre portál.

Viac o téme: DrogyPakistanHeroínSimonaTereza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu