Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mladíkovi po návrate z dovolenky haprovalo auto: FOTO Neveril tomu, čo našli v servise

VW Golf Zobraziť galériu (2)
VW Golf (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Problémy s radením prekvapili po návrate z dovolenky jedného britského vodiča. Prehliadka auta v servise ukázala, že počas jeho neprítomnosti si veveričky urobili z vozidla skrýšu na žalude. Stovky plodov boli všade, od priehradky spolujazdca po prevodovku, napísal britský denník The Independent.

Ďalší šialenec za volantom! Odstrašujúce VIDEO Obiehanie skončilo čelnou zrážkou s policajtmi

"Mal som tam asi mesiac nejakých veveričích squatterov. Mám teraz zlý pocit. Zničil som im zimné zásoby, celú ich ťažkú ​​prácu," uviedol dvadsaťpäťročný Andrew Wilkins z grófstva Surrey v juhovýchodnom Anglicku.

Wilkins s priateľkou cestovali od konca novembra po Ázii. Po návrate domov pred Vianocami ale tento realitný maklér zistil, že radenie ide v jeho aute Volkswagen Golf trochu tuho. Prvé žalude objavil pri upratovaní pred odovzdaním auta technikom v priehradke spolujazdca. Pracovníci servisu potom zistili, že veveričky si svoje zásoby uskladnili aj pod kapotu a do prevodovej skrine.

Mladíkovi po návrate z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Pod kapotou našli mechanici tiež mŕtveho potkana. Odstránenie žaluďov a hlodavca zabralo dve hodiny a Wilkinsa vyšlo na 168 libier (cca 190 eur).

Viac o téme: AutoZásobyVeveričkyŽaludne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu