Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Trump sa cíti byť ohrdnutý, dôvod je viac než vtipný

Donald Trump
Donald Trump (Zdroj: SITA)

PALM BEACH - Americký prezident Donald Trump sa v piatok nahneval na prestížny magazín Time, pretože mu nechcel potvrdiť, či sa s určitosťou stane osobnosťou roka 2017. Z tohto dôvodu odmietol aj pozvanie magazínu na rozhovor a fotenie. Trumpovi prekážala formulácia pozvánky, v ktorej sa uvádzalo, že sa americký prezident "možno" stane osobnosťou roka.

"Povedal som, že ´možno´ nie je dosť dobré a dal som im zbohom," napísal Trump v piatok večer na Twitter. Podľa vedenia magazínu Trump "nesprávne chápe, ako sa osobnosť roka vyberá". Magazín trvá na tom, že svoje rozhodnutie vopred nezverejňuje. Magazín Time s osobnosťou roka na titulke vyjde tento rok až 6. decembra.

Agentúra AP pripomína, že Trump, ktorý bol osobnosťou roka magazínu Time aj v minulom roku, v minulosti nesprávne vyhlasoval, že je rekordmanom v počte víťazstiev v tejto ankete.

Začiatkom roka americké médiá informovali aj o tom, že Trump ešte v čase, keď nebol ani prezidentom, ani osobnosťou roka, mal na viacerých miestach zarámovanú falošnú obálku magazínu Time, na ktorej ho tento magazín akože zvolil za osobnosť roka.

Viac o téme: Osobnosť rokaDonald TrumpTime
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu