Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Vodič unikal pred policajtmi ako blázon: VIDEO Keď ho chytili, odrovnal ich dvomi vetami

Vodič vošiel aj do protismeru. Zobraziť galériu (3)
Vodič vošiel aj do protismeru. (Zdroj: YouTube/Polícia ČR)

BRNO - Keď sa českí policajti snažili v blízkosti dediny Biskoupky v Juhomoravskom kraji zastaviť VW Polo, netušili, že ich čaká perných pätnásť kilometrov prešpikovaných neskutočne nebezpečnými scénami. Vodič totiž na pokyny hliadky na zastavenie nereagoval a začal unikať. Osudným sa mu stalo až blato na stavenisku, kde ho muži zákona zadržali. Šoférovi sa potom podarilo hliadku šokovať hneď niekoľkokrát.

Magor roka: Policajti zverejnili VIDEO zabijaka za volantom, sekundy hrôzy

Za vytrvalého dažďa a silného vetra šofér prešiel vysokou rýchlosťou štyrmi dedinami a jeho cesta skončila až na stavenisku rodinných domčekov v Nesloviciach, kde uviazol v blate.

Vodič unikal pred policajtmi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/Polícia ČR)

"Počas cesty vodičovi vôbec nevadilo, že napríklad na križovatke pred Novou Vsou svojou duchaprítomnosťou zabránil vodič osobného automobilu, idúceho po hlavnej ceste, zrážke oboch vozidiel. Šofér ohrozoval riskantnou jazdou ďalších účastníkov cestnej premávky, mnohokrát vošiel do protismeru," informovala česká polícia na svojej internetovej stránke.

Vodič unikal pred policajtmi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/Polícia ČR)

Tým sa však pre policajtov adrenalínový zážitok neskončil. Vodičovi sa podarilo aj následne zdvihnúť im tlak. "Sedemdesiatročný viditeľne podnapitý muž policajtom sucho oznámil, že tentoraz vyhrali oni. Keby vraj išiel svojím mercedesom, tak nemali šancu. Dychovú skúšku na alkohol odmietol s tým, že aj tak vodičák nemá," vysvetlila polícia.

Ako policajti zistili, muž má pre skoršie priestupky do roku 2021 vyslovený platný zákaz riadenia motorových vozidiel. Teraz musí počítať s predĺžením tohto trestu a ďalším postihom za marenie výkonu úradného rozhodnutia.

Viac o téme: Vw poloútekVodičNaháňačkaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu