Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Pohľad, ktorý policajtov totálne dorazil: Keď vodiča zbadali, okamžite dostal pokutu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

VANCOUVER - Kanadská polícia nemohla uveriť svojim očiam, keď zastavila vodiča, ktorý šoféroval so slúchadlami na ušiach. Káble totiž viedli priamo k volantu, z ktorého si muž spravil pojazdný zábavný systém.

Najhoršie chvíle Patrika za volantom: Kúsok od tragédie! Odstrašujúce VIDEO z diaľnice D1

Dopravné oddelenie zdieľalo fotografiu na Twitteri so slovami. "Chlapík mal iPad a mobilný telefón pripojený šnúrou k volantu počas jazdy! Áno, to čo drží v ruke, je jeho pokuta."

Aj keď za nepozornosť za volantom činí zvyčajne plná suma až 368 kanadských dolárov (cca 245 eur), vinník tentokrát vyfasoval iba 81 (zhruba 54 eur) a dlhé prehovorenie do duše o nebezpečenstve rozptyľovania sa počas jazdy.

"Upozorňujeme vodičov, aby nechali svoje zariadenia počas šoférovania na pokoji. Náš dôstojník považoval vzdelávanie v tomto prípade za vhodné," uviedol pre miestne médiá konstábel Jason Doucette.

FOTO Pohľad, ktorý policajtov
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter/VPD Traffic)

Iný motorista sa však z pazúrov mužov zákona nedostal len tak ľahko. Keď ho polícia vo Vancouveri prichytila, ako za volantom počas jazdy hrá Pokémon Go, vyfasoval plnú výšku pokuty.

"Aj keď hrať Pokémon Go môže byť zábava, nestojí to za to, že riskujete svoj život alebo životy iných, aby ste mohli hrať počas jazdy!" vysvetlila polícia na Twitteri.

Viac o téme: IpodVodičVolantIpadPolícia Pokuta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu