Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Manželia prežili streľbu v Las Vegas: O niekoľko dní prišla rana osudu, o ktorej sa im nesnívalo

Dennis a Lorraine  Carverovci Zobraziť galériu (3)
Dennis a Lorraine Carverovci (Zdroj: FB/Dennis Carver)

LAS VEGAS - Manželia z Kalifornie, ktorí prežili masaker na hudobnom festivale v Las Vegas s 58 obeťami, prišli o život o dva týždne neskôr pri dopravnej nehode. Informovali o tom v pondelok miestne noviny Las Vegas Review-Journal.

FOTO obetí najkrvavejšieho masakru v USA: Chceli sa zabaviť na koncerte, vrah ukončil ich život

Päťdesiatdvaročný Dennis Carver a jeho o rok staršia manželka Lorraine, ktorí boli spolu 22 rokov a mali dve dcéry, prežili 1. októbra bez ujmy streľbu na hudobnom festivale Route 91 Harvest.

Keď si Dennis uvedomil, že podivné výstrely nepochádzajú z ohňostroja, ale z pušky, chránil svoju ženu pred nábojmi vlastným telom. "To bol ich druh lásky, ktorú si navzájom prejavovali," povedala staršia dcéra Brooke (20). "Ich láska bola nezištná," dodala.

Matka s dcérami.
Zobraziť galériu (3)
Matka s dcérami.  (Zdroj: FB/Dennis Carver)

Dva dni po streľbe sa vrátil pár domov do Kalifornie a ďalšie dva týždne sa radoval z toho, že vyviazol z masakry bez zranení. Avšak už 16. októbra, len niekoľko stoviek metrov od bydliska v meste Murrieta, ich vozidlo narazilo do automatického pouličného vrátnika a dvoch betónových stĺpikov. Auto sa následne vzňalo, pričom hasenie požiaru trvalo viac ako hodinu. V plameňoch obaja zahynuli.

Týždeň po smrteľnej havárii sa však stala zvláštna vec. Dennis Carver počas zmätku pri streľbe stratil telefón a agent FBI v Las Vegas mu sľúbil, že mu ho doručia. "Keď sme ho zapli, všetky jeho fotky a správy boli stále tam," uviedla Brooke. "Takto vieme, že sa pozerajú nadol na nás a sledujú nás."

Manželia prežili streľbu v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Dennis Carver)

Sestry našli mier v duši po smrti rodičov vďaka predstave, že sa tak navzájom milovali, že museli odísť spolu. "Nemohli žiť bez seba," vysvetlila mladšia Madison (16).

Viac o téme: StreľbaSmrťDopravná nehodaLas Vegas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu