Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Ďalšia streľba v USA: Dvaja útočníci stále unikajú

Streľba v Denveri Zobraziť galériu (4)
Streľba v Denveri (Zdroj: SITA/Helen H. Richardson/The Denver Post via AP)

DENVER - Dvoch mŕtvych mužov a jednu ženu hlásila polícia v súvislosti so streľbou, ku ktorej došlo v stredu večer miestneho času na predmestí Denveru v americkom štáte Colorado. Miestom incidentu bol jeden z obchodných domov spoločnosti Walmart, informovala v noci na štvrtok agentúra AP.

Polícia na denverskom severnom predmestí Thornton upozornila prostredníctvom siete Twitter obyvateľov, aby sa vyhýbali okoliu uvedeného zariadenia, ku ktorému boli vyslané desiatky vozidiel pohotovostných zložiek. Viacero ľudí uviedlo, že sa v obchodnom dome ukrývali, kým ich neodviedli do bezpečia policajti. Na miesto udalosti smerovali aj osobitní agenti amerického federálneho Úradu pre alkohol, tabak, strelné zbrane a výbušniny (ATF), informovala AP.

Streľba v Denveri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/Helen H. Richardson/The Denver Post via AP)

Server theDenverChannel.com s odvolaním sa na informované zdroje uviedol, že polícia podozrieva zo streľby dvoch mužov. Obaja sú údajne stále na úteku. Agentúra AP napísala, že zatiaľ nebol nikto zatknutý a detektívi prezerajú záznamy bezpečnostných kamier a spovedajú svedkov kvôli popisu strelca.

Viac o téme: StreľbaObchodný domDenverSpojené štáty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu