Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vážny požiar bytu v Partizánskom: Majiteľka sa nadýchala splodín horenia

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

PARTIZÁNSKE - K požiaru bytu došlo na deviatom poschodí bytového domu na Februárovej ulici v Partizánskom vo štvrtok (2.11.) popoludní. Pri udalosti, ktorá si vyžiadala zranenie ženy, zasahovali piati príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Partizánskeho, informoval v piatok hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

Byt bol silno zadymený, pričom pri požiari utrpela zranenie majiteľka bytu, ktorá sa nadýchala splodín horenia. "Hasiči zasahujúci v dýchacích prístrojoch vnikli do bytu, v ktorom sa nachádzal zhorený rádioprijímač. Vyniesli ho na balkón. Súčasne celý byt skontrolovali a zadymené priestory odvetrali prostredníctvom pretlakového ventilátora," opísal Petrík.

Intoxikovaná žena bola podľa neho do príchodu posádky Záchrannej zdravotnej služby v starostlivosti hasičov, ktorí jej poskytli prvotné ošetrenie a predlekársku pomoc. "Na záver príslušníci HaZZ opätovne celý byt skontrolovali termovíznou kamerou. Príčina vzniku požiaru je v štádiu vyšetrovania," dodal.

Viac o téme: BytPožiarPartizánske
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu