Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vražda celej rodiny aj dieťaťa otriasla Českom: Nové hrôzostrašné detaily masakry

Rodinný dom, v ktorom sa odohrala tragédia Zobraziť galériu (5)
Rodinný dom, v ktorom sa odohrala tragédia (Zdroj: tn.nova.cz)

LÁZNE BĚLOHRAD - Českí policajti už druhý deň vyšetrujú brutálnu trojnásobnú vraždu. O život prišla babička Anna (†55), jej dcéra Markéta (†29) a vnúčik Filipko (†2). Otrasný nález objavil syn najstaršej zavraždenej ženy. Podozrivým je otec malého chlapca. Masaker v dome, v ktorom podľa výpovede svedkov žila slušná rodina, otriasol celou krajinou.

Pokojná nedeľa sa v okamihu zmenila na najsmutnejší deň. Po tom, čo sa o siedmej ráno vrátil Jíři (34) domov z nočnej služby, sa mu pred očami naskytol hrozivý pohľad. Doma našiel ležať mŕtve telo. Privolaná polícia ale objavila tri obete. Jedno bezvládne telo ležalo v dome, druhé na záhrade a tretie v altánku. Matku Annu, sestru Markétu a synovca Filipka už nedokázali zachrániť ani privolaní záchranári.

Vražda celej rodiny aj
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: tn.nova.cz)

Podozrivý je Markétin partner

V dome sa policajtom podarilo nájsť aj Markétinho partnera Martina (29), otca ich spoločného synčeka Filipka. Martin sa stal podozrivým a bol odvedený na výsluch. Polemizovalo sa aj o tom, že bol pod vplyvom omamných látok, čo potvrdila aj policajná hovorkyňa Iva Kormošová.

Vražda celej rodiny aj
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: tn.nova.cz)

Policajti celú nedeľu obhliadali miesto činu, zaisťovali potrebné stopy a pátrali po vražednej zbrani. Paradoxne im s rekonštrukciou tragickej noci pomôžu práve rodinní známi a susedia. Tí sú z nešťastia úplne hotoví a nechali sa počuť, že rodina bola slušná a nerobila nikdy žiadne problémy. Suseda žijúca vo vedľajšom dome vypovedala pravdepodobne o posledných minútach pred vraždou. "Švagrina mi povedala, že včera po desiatej hodine počula hrozný rev dieťaťa. Vraj to bol rev, ktorý jej utkvel v pamäti."

Vražda celej rodiny aj
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: tn.nova.cz)

Do domu, kde žila babička Anna sa mal mladý pár prisťahovať len nedávno z Prahy. Suseda priznala, že podozrivého Martina nepoznala, vraj sa v dome moc nezdržiaval. Podobný názor má aj Markétina kamarátka. "Moc sa s ním neukazovala. To, čo sa im stalo, je tragédia. Nikto z nich si to nezaslúžil," dodala. 

Viac o téme: TragédiaObeteVraždaČR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu