Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Dvojičky o sebe netušili 14 rokov

Dvojičky Andrea a Merielisa sa zoznámili len vďaka šťastnej náhode.
Dvojičky Andrea a Merielisa sa zoznámili len vďaka šťastnej náhode. (Zdroj: SITA)

QUITO - Príbeh ako zo zamotanej telenovely zažili 14-ročné ekvádorské dvojčatá Andrea a Marielisa.

Dievčatá o sebe nikdy nevedeli, až kým sa náhodne nestretli v reštaurácii. O existencii svojho druhého dieťaťa navyše netušili ani biologickí rodičia - jedno z dievčat totiž po príchode na svet ukradol priamo pôrodník.

Keď 24. novembra 1992 vtedy 16-ročná Petita Penaherrera porodila, nevedela, že má dvojčatá a celých štrnásť rokov bola presvedčená, že má iba jedno dieťa - Andreu. Druhé, Marielisu, vychovával pôrodník Robert Caiceda so svojou manželkou Isabelou, s ktorou dovtedy nemohol mať deti.

Všetko by ostalo navždy utajené, keby sa neodohralo nedávne náhodné stretnutie dievčat v reštaurácii. Keďže sú jednovaječné dvojčatá, ich podoba je takmer identická. Isabela pri stretnutí znervóznela a ihneď aj s Marielisou odišla. To si však všimli jej skutoční biologickí rodičia, ktorí začali pátrať a prišli na podvod.

Roberta a Isabelu zažalovali, sudca však rozhodol zaujímavo - Marielisa sa vráti k vlastným rodičom, víkendy však bude tráviť u tých doterajších. Samotné dievča si to totiž prialo. Pokiaľ ide o samotnú „krádež“ dieťaťa, tú súd vlastne ani len neriešil...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu