Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Oslava narodenín sa zmenila na horor: Markétu zohavil manžel, FOTO zákerného útoku

Oslava narodenín Markéty sa zmenila na horor. Zobraziť galériu (3)
Oslava narodenín Markéty sa zmenila na horor. (Zdroj: Facebook)

HROB - Oslava okrúhleho jubilea dopadla katastrofálne. Markéta zverejnila na internete fotografie svojej znetvorenej tváre. Manžel jej dal ten najhorší darček. Oblial ju vriacou vodou a potom ju zbil!

Na oslavy okrúhlin ľudia väčšinou nezabúdajú. Aj Markéta bude mať na čo spomínať, no v tomto prípade to bude zrejme najhoršia spomienka zo všetkých. Oslave narodenín predchádzala hádka, ktorá mala neskôr katastrofálne následky.

Ako informoval portál tn.cz, manžel ju mal v noci počas spánku obariť vriacou vodou. "Po jednej hodine v noci 8. júla sme prijali oznámenie, že v obci Hrob došlo k zraneniu ženy, ktorú mal jej manžel poliať vriacou vodou," uviedol policajný hovorca Daniel Vítek.

Oslava narodenín Markéty sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Podľa vyjadrení mladej ženy to jej muž spravil zo žiarlivosti alebo pocitu menejcennosti. Navyše mal byť pod vplyvom omamných látok. Vraj ak žije z hendikepom on, bude aj Markéta. "Uvaril vodu v rýchlovarnej kanvici a potom, ako som si šla ľahnúť, vlial mi vriacu vodu do tváre, na krk a ramená."

Podľa polície incidentu predchádzala hádka. Markéta je tiež presvedčená, že to bolo celé premyslené a manžel nejednal v afekte. Voda sa v kanvici varí niekoľko minút. Po obarení rýchlo utiekla preč, no nemala ako zavolať pomoc. "Bála som sa, čo bude diať ďalej."

Oslava narodenín Markéty sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Manžela našla uprostred miestnosti. Držal kabelku s jej vecami a kričal na ňu, aby sa nesťažovala a nerobila scény. "Žena utrpela zranenia v hornej časti tela, ktoré si vyžiadali hospitalizáciu na traumatologickom oddelení," dodal Vítek. Muž je obvinený z ťažkého ublíženia na zdraví v štádiu pokusu. 

Viac o téme: Narodeniny MarkétaČeská republikaHrobTeplicko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu