Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

VIDEO Na mol opitý kamionista (40) z Česka nevládal stáť na nohách: Na druhý deň si nič nepamätal

Kamionista nevládal stáť na vlastných nohách
Kamionista nevládal stáť na vlastných nohách (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

PODIVÍN - Situácia, ktorá sa len tak nevidí. Českí policajti zadržali uplynulý týždeň vodiča, ktorý riadil kamión na mol opitý. Z kabíny doslova vypadol. Nevládal stáť na vlastných nohách a pri policajtoch zmorený alkoholom na zemi takmer zaspal. Situácia je zachytená na video.

Policajná hliadka zadržala tento týždeň v Česku vodiča, ktorý s kamiónom kľučkoval po diaľnici D2. Štyridsaťročný muž nadýchal cez tri promile alkoholu, nebol schopný sám ani chodiť. Skončil na záchytnej stanici v Brne, uviedol hovorca českých policajtov Pavel Šváb. 


Prečítajte si aj:

V Leviciach vyčíňal vodič pod vplyvom alkoholu: FOTO Narazil do zvodidiel


Na mol opitý, na nič si nepamätal

Podivne idúci kamión si na diaľnici všimla hliadka colníkov a rozhodla sa ho skontrolovať. Vodič podľa hovorcu nebol schopný sám chodiť, dokonca ani stáť, na zemi posediačky takmer zaspával. Alkohol v dychovej skúške potvrdili privolaní policajti z diaľničného oddelenia v Podivíne. Vodič následne putoval na protialkoholickú záchytnú stanicu Psychiatrickej nemocnice v Brne. "Ako sám v stredu pri výsluchu uviedol, z predchádzajúceho dňa si veľa nepamätal, napríklad ani to, že ho zastavovalo vozidlo s modrými majákmi. Vybavil si však policajta, ktorý ho zdvíhal zo zeme," uviedol Šváb.

Pozrite si policajné video.

Opitý kamionista v Podivíne

Hazardér za volantom sa bude zodpovedať z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky pred břeclavským súdom. Od začiatku roka prichytili Juhomoravskí policajti v celom kraji podľa hovorcu 1328 vodičov, ktorí vyrazili na cesty pod vplyvom alkoholu či drog.

 

Viac o téme: VodičKamionistaBřeclavPodivín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu