Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Opitý Slovák Emil kamiónom zmasakroval celú rodinu: VIDEO Verdikt súdu! Slová, z ktorých mrazí

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube/QuotidianoCanavese, Nuova Periferia Chivasso, CronacaQui)

BRATISLAVA - Je rozhodnuté. Slovenský kamionista Emil si vypočul verdikt súdu po tom, čo opilý zabil rodičov troch malých detí pri zbesilej jazde. Na súde tiež prehovoril o tom, čo po tejto obrovskej tragédii prežíva.

Emila (63) obvinili z viacerých závažných činov ako vražda či jazda pod vplyvom alkoholu. Talianske médiá priniesli včera správu, že padol verdikt súdu. Obžalovený Slovák dostal 8 rokov väzenia. A to mu hrozilo až 18 rokov. "Každú noc sa modlím za to, čo som spravil," citujú slová Emila zo súdu.

VIDEO jazda Emila spôsobila smrť mladým rodičom

Ako sa to stalo

Nehoda sa stala na konci septembra minulého roka v piatok okolo pol ôsmej na diaľnici medzi mestami Turín a Miláno. Najprv však Slovák spôsobil menšiu nehodu na predmestí Turína. Potom pokračoval v ceste ďalej. Kamionista narazil do auta značky Fiat Idea, v ktorom sedela päť členná rodina. Rodina si mala pri mýtnej bráne tesne predtým kupovať lístok.

Kamionista nabúral a pokračoval v jazde ďalej
Zobraziť galériu (3)
Kamionista nabúral a pokračoval v jazde ďalej  (Zdroj: YouTube/QuotidianoCanavese, Nuova Periferia Chivasso, CronacaQui)

Rodičia troch detí na mieste zomreli

Vo Fiate sedeli rodičia s tromi deťmi. Rodičia, muž (Mustafà El Chouifi, 39) a žena (Nora Rharif, 30), boli na mieste mŕtvi. Deti vo veku 18 mesiacov, 3 a 5 rokov boli prevezené do nemocnice. Rodina pochádzajúca z Maroka má bydlisko v Turíne. Život detí podľa talianskych portálov nie je v ohrození. Najmenšie dieťa má poranenú hlavu a pečeň a stále je pod lekárskym drobnohľadom.

Opitý Slovák Emil kamiónom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/QuotidianoCanavese, Nuova Periferia Chivasso, CronacaQui)

Čo je však zarážajúce, vodič kamiónu nezastavil a v jazde pokračoval niekoľko kilometrov ďalej. Následne mal vraziť do ďalšieho auta, ktorého vodič (41) bol hospitalizovaný v nemocnici s ľahkými poraneniami.

Kabína plná alkoholu

Kamionistu zastavila až polícia, a to až po 40 kilometroch jazdy. Tá ho následne obvinila, pričom podľa nových talianskych zákonov mu hrozí až 18 rokov v base. Vinia ho zo zabitia dvoch osôb, neposkytnutia prvej pomoci a jazde pod vplyvom alkoholu. Talianske médiá informovali, že policajti našli v kabíne vodiča prázdne fľaše od alkoholu a plechoviek od piva. Slovák musel byť sám hospitalizovaný, pretože bol podľa talianskych médií tak pod vplyvom alkoholu, že sa len ťažko udržal na nohách.

Viac o téme: KamiónTalianskoSlovákEmil Volfe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu