Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Po havárii skončilo auto zavesené na strome, vodiča napadli včely

Pri výjazde z cesty auto narazilo do stromu, postavilo sa na svoju prednú časť a strechu oprelo o kmeň. Zobraziť galériu (8)
Pri výjazde z cesty auto narazilo do stromu, postavilo sa na svoju prednú časť a strechu oprelo o kmeň.

DRŽKOVÁ - V pondelok kuriózne havarovalo auto pri obci Držková v Českej republike, keď vodič nezvládol jazdu dole kopcom v úseku plnom zákrut.

Mladý vodič nezvládol prejazd jednou zo zákrut pri klesaní a neďaleko obce havaroval. Pri výjazde z cesty autom narazil do stromu, pričom sa vozidlo postavilo na svoju prednú časť a strechu oprelo o kmeň. V aute okrem vodiča cestovala jeho priateľka a pred haváriou vzali do auta i jedného stopára.

Tým sa však séria kurióznych udalostí neskončila. Po havárii a náraze do stromu totiž došlo k rozbitiu a rozliatiu prevážaného nákladu medu. Po vystúpení z vraku tak všetci čelili nepríjemnej situácii, keď viac než nejaké drobné pomliaždeniny a povrchové rany ich začala trápiť sladká lepkavá hmota. Dôvodom však nebol iba med, ale hlavne útok divých včiel a iného bodavého hmyzu, ktorý sa po ich vystúpení začal objavovať.

Záchranou pre nich bol útek z miesta nehody do neďalekej chaty, kde sa umyli od medu. Po očistení sa vodič a stopár vrátili k autu, aby poskytli informácie pri vyšetrovaní. Mladá priateľka zostala na chate s ľahkými poraneniami a neskôr bola odvezená do nemocnice na vyšetrenia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu