Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Tragická rozlúčka so slobodou v Budapešti: Posledné foto so ženou v bielom a smrť!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkcstock.com)

BUDAPEŠŤ - Mala to byť rozlúčka so slobodou, prišlo najhoršie vytriezvenie. Partia anglických kamarátov sa podľa tradície vybrala na veľkú oslavu. Cieľovou destináciou sa stala Budapešť. Pre jedného z nich sa tento výlet stal osudným. Nad smrťou chlapíka visí mnoho otáznikov.

Paul Bush mal iba 36 rokov, keď nečakane opustil svoju rodinu a priateľov. Spolu so svojou snúbenicou Tracey Hooderovou a jej dvoma deťmi žil v anglickom meste Weymouth. V roku 2014 usporiadal svojmu priateľovi rozlúčku so slobodou v Budapešti. Spolu 12 osôb prišlo do mesta 29. augusta pred obedom.

Osudný večer

Večer sa začal v miestom klube spolu so sprievodcom. Všetci sa evidentne bavili a na hotel prichádzali postupne v rôznych časoch. Paul bol naposledy videný na tanečnom parkete okolo jednej hodiny v noci. Nikto z prítomných si to nevšimol, keďže bol všade zmätok. To, že im jeden z priateľov chýba, skupinka zistila až nasledujúce ráno, konkrétne desať minút pred jedenástou, kedy sa všetci zišli na raňajkách.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Priatelia sa vybrali na políciu ohlásiť Paulove zmiznutie. Po príchode na stanicu sa dozvedeli tú najhoršiu správu. Ich priateľ nebol nezvestný ale bol nájdený mŕtvy. Bezvládne telo muža našli na základe satelitu šesť hodín po tom, čo bol zachytený na kamery ako vchádza spolu s neznámou ženou do budovy. Súdny lekár Sheriff Payne sa k žene vyjadril: "Zo záberov vieme, že muž bol videný so ženou v bielom, ktorú predtým zachytili kamery v spoločnosti iného muža. Môžeme teda povedať, že išlo o prostitútku."

Žena opustila miesto krátko po tom v spoločnosti druhej ženy a ďalšieho muža. Paul bol nájdený pri schodoch. Mal vyzuté topánky, stiahnuté ponožky a nohavice. Podľa všetkého bol olúpený o peňaženku a mobilný telefón. Po vyšetrení bolo zistené, že Paul utrpel vnútorné krvácanie, zlomené stavce v krku a chrbte, zlomených niekoľko rebier a zlomeninu lebky. Všetky zranenia naznačujú, že spadol z výšky. "Všetci sme boli v šoku a zničení," povedal k tragédii Paulov priateľ Henry Hardwicke.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Thinkstock.com)

Britský policajt, ktorý smrť vyšetroval a súdny lekár ministerstva vnútra uviedli, že cudzie zavinenie nemožno úplne vylúčiť. Britské úrady boli veľmi frustrované zo spolupráce maďarskej polície. Detektív Peter Gray, priblížil správu maďarskej polície. "Cudzie zavinenie nemožno vylúčiť, no prípad sa uzavrel ako nehoda. Dorsetská polícia vôbec nevedela, či boli osoby na záberoch identifikované a vypočuté. Či boli vzaté vzorky zo špakov a kondómov na preskúmanie."

Záhadná smrť rodičov (†32, 30): Našli ich pri odstavenom aute, vo vnútri živí traja synovia

Polícia mala na mieste nálezu nájsť aj kúsky, ktoré sú súčasťou kondómou. Ďalšou nevysvetliteľnou známkou je to, že bol Paul nájdený bez topánok, ponožiek a so stiahnutými nohavicami. Maďarské orgány ozrejmili smrť ako nehodu. Podľa nich vraj spadol zo schodov, pričom tento pád mal spôsobiť zranenia, ktoré utrpel. Dôležitou informáciou je vraj to, že Paul neutrpel žiadne známky násilia na tvári, čo naznačuje, že nebol vystavený žiadnemu priamemu útoku. Zároveň sa však nedá úplne vylúčiť, že by sa na jeho smrti niekto nepodieľal.

Polícia aj rodina je nešťastná. Aká je pravda nikto nevie. Polícia je ochotná poskytnúť všetky informácie, no nemení to na verdikte o smrti následkom úrazu nič. K dispozícii nie sú žiadne dôkazy o tom, že bol Paul napadnutý, alebo že mu chcel niekto úmyselne poškodiť.

Viac o téme: MužSmrťPolícia BudapešťBrit
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu