Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Záhadná smrť rodičov (†32, 30): Našli ich pri odstavenom aute, vo vnútri živí traja synovia

Manželia Daniel Kelsey a Heather Kelseyová Zobraziť galériu (3)
Manželia Daniel Kelsey a Heather Kelseyová (Zdroj: Facebook)

TALLAHASSEE - Záhadná smrť manželov na Floride. Traja synovia sa stali sirotami z nevysvetliteľných dôvodov. Polícia prípad vyšetruje a nevylučuje cudzie zavinenie. Rodina je z tragédie zdrvená.

Nevládne telá Daniela a Heather Kelseyových boli nájdené pri odstavenom aute na krajnici cesty na Floride. Príslušníci polície boli upozornení a privolaní k vozidlu priamo na diaľnici. Auto malo z nezistených príčin zapnuté výstražné svetlá. Tragický pohľad sa privolaným policajtom naskytol pri pohľade na dve telá v bezvedomí. Pohľad bol ale o to desivejší, že v aute sedeli ich traja synovia vo veku od ôsmich mesiacov do štyroch rokov.

Záhadná smrť rodičov (†32,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Rodičia troch maloletých synčekov boli okamžite prevezení do nemocnice, kde sa ich žiaľ ani lekárom nepodarilo oživiť. Príčina smrti je v štádiu vyšetrovania. Vyšetrovatelia sú však presvedčení, že nešlo o nevinnú smrť.

Záhadná smrť rodičov (†32,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Zo záhadnej smrti manželov a rodičov sú zdrvení priatelia aj rodina. "Môžem povedať, že Dan bol milujúci otec, ktorý robil všetko pre svoje deti," vyjadril sa jeden z Danielových kamarátov Jerrell Jackson pre spravodajské médiá. "Miloval som ho ako vlastného brata. Je neuveriteľné, čo sa prihodilo," dodáva so zármutkom.

 

Viac o téme: TragédiaSmrťFlorida
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu