Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO Krvavý masaker pílou: Opitý vojak (35) útočil v uliciach mesta

Bývalý vojak útočil pílou
Bývalý vojak útočil pílou (Zdroj: Foto: YT/Daily News)

CARDIFF - O poriadne desivé chvíle sa postaral vojak, ktorý slúžil v Afganistane. Po tom, čo ho kvôli záverečnej nepustili do podniku, vrátil sa do auta, vytiahol pílu a začal sa ňou po ulici oháňať. Hrozivý incident sa nezaobišiel bez zranení. Situácia je zachytená na videu.

Bývalý vojak Mark Burgess (35) si poriadne zavaril. V uliciach mesta Cardiff sa ešte v novembri oháňal 46 centimetrovou pílou. Napadol ňou podgurážených štamgastov, keď ho odmietli vpustiť do podniku. Desivý incident zachytili kamery. Na záberoch vidno, ako sa vojak vrátil do auta, vytiahol z neho ostrý predmet a začal s besnením. Jeden muž utrpel zranenie na paži, ktoré si vyžiadalo štyri stehy. Jeho priateľku poranil na rukách.

Upozornenie. Zábery nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy. 

Prípad sa dostal pred súd. Sudca opísal  incident ako "desivý". Vojak bol pod vplyvom alkoholu, keď sadol za volant služobného auta. Deň pred incidentom popíjal v centre mesta, zúčastnil sa aj zápasu v rugby.  


Prečítajte si aj:

Masaker ako z hororu: Šialenec (17) v Bielorusku zaútočil motorovou pílou, dievčina neprežila


Čo sa pod besnenie vojaka podpísalo, nie je známe. Misiu v Afganistane ukončil s dobrými referenciami. Ako informuje mirror.co.uk, Burgess dostal 16 mesiacov väzenia s odkladom na 18 mesiacov. Súd mu uložil zákaz činnosti na jeden rok a nariadil odpracovať 200 hodín neplatenej práce, rovnako má uhradiť súdne trovy vo výške 300 libier (352 eur).   

Viac o téme: Motorová pílaIncident
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu