Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Policajtom takmer oči vypadli: Muž ležal dva dni pred vlastným bytom, dôvod poriadne zaskočí

Opavský byt plný odpadkov Zobraziť galériu (2)
Opavský byt plný odpadkov (Zdroj: Foto: polícia)

OPAVA - Kopec odpadkov zabránil vstup do bytu jeho majiteľovi. Dva dni bezmocne ležal pred dverami, až kým susedia zalarmovali mestských policajtov.

Prípad sa odohral tento týždeň v Opave. Mestských policajtov privolal muž, ktorý býva v aneláku na Olomouckej ulici v českom meste Opava. "Operátorka od neho prijala oznámenie, že u nich v dome na chodbe leží už druhý deň pred jedným z bytov človek, ktorý hrozne zapácha. Autohliadka bola do pár minút na mieste, kde zistila, že všetko sa zakladá na pravde," uviedli mestskí policajti na svojej stránke.


Prečítajte si aj:

Najvýkonnejší triediči odpadu na svete: Títo ľudia dokážu vytvoriť zo smetí hotové bohatstvo


Policajtom takmer oči vypadli:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Starší muž ležal pred bytom, v ktorom býva a od ktorého mal aj kľúče, ale nemohol sa do neho dostať, pretože bol preplnený nazbieranými vecami rôzneho druhu. Muž sa sťažoval na veľké bolesti chrbta a opuchnuté nohy, na ktoré sa nevedel postaviť. Následne strážnikom predložil dva dni starú prepúšťaciu správu z nemocnice. "Zakročujúcej hliadka mu privolala rýchlu záchrannú službu a pomohla ho naložiť do sanitky, ktorá ho previezla do nemocnice. Situácia so znečisteným bytom bola nahlásená domovníkovi, aby daný problém mohol čo najskôr začať riešiť," opísali opavskí policati. 

Viac o téme: BytMužOdpadkyOpava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu