Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Turistu prepadli počas dovolenky v Ríme: Spacifikovali ho kurióznym spôsobom

Páchateľ pri napadnutí nič netušiaceho turistu Zobraziť galériu (3)
Páchateľ pri napadnutí nič netušiaceho turistu (Zdroj: YouTube)

RÍM - Dramatický moment zažil britský turista, ktorý bol prepadnutý v centre Ríma gangom štyroch dospievajúcich lupičov. Incident sa odohral v piatok v nočných hodinách. Aby ho umlčali, strčili mu pomaranč do úst.

Muži, podľa výpovede napadnutého, boli Afričania. Napadli ho v centre Ríma počas jeho návratu na hotel. K incidentu prišlo na ulici Via Vicenza v blízkosti hlavnej vlakovej stanice hlavného mesta.

Na policajných záberoch je vidieť ako jeden z lupičov muža podkopnutím pripúta k zemi. Následne nato mu strčil pomaranč do úst, aby utíšil jeho krik. Nehľadel pri tom na nebezpečenstvo udusenia. V krátkej chvíli k zápasu pribehol ďalší muž. Ten mu chytil nohy, zatiaľ čo sa mu prvý z útočníkov zrejme prehrabával vo vreckách.

VIDEO Turistu prepadli počas
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

K dvom lupičom sa pridali ďalší dvaja, ktorí pri čine napomáhali. Polícia uviedla, že traja zo štyroch mužov boli zadržaní policajnou hliadkou, pri ďalšom pokuse o lúpež. Muži boli vo veku 18 a 19 rokov. Štvrtý muž je stále na úteku a jeho totožnosť je neznáma.

VIDEO Turistu prepadli počas
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)
​Britský turista neutrpel žiadne vážne zranenia, iba niekoľko drobných modrín. Incident je ďalším v poradí, po údajnej bitke, znásilnení a lúpeži austrálskeho turistu neďaleko Kolosea. 

Viac o téme: LúpežNásilieNapadnutiePolícia Rím
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu