Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najhoršia lúpež tohto roka: James (25) predviedol takú škálu hlúpostí, ktorá sa len tak nevidí

James Goodwin
James Goodwin (Zdroj: polícia)

FILADELFIA - Nadávať len sebe môže bankový lupič vo Filadelfii na východe Spojených štátov, ktorý sa hneď na druhý deň po lúpeži ocitol za mrežami. Najprv sa sám prepustil z odvykacej kliniky, potom vylúpil banku a zmizol v taxi, kde však zabudol tašku, peniaze i doklady.

Odstrašujúci prípad karmy valcuje web: Zlodeji sa vlámali k obávanému sexpredátorovi, prišlo peklo

Dvadsaťpäťročný Jamal Goodwin si podľa miestnej polície vypísal prepúšťacie dokumenty z odvykacej kliniky. Na prepúšťacie papiere potom načmáral výhražný odkaz ako inštrukciu pre pokladníka pri prepadnutí banky, kam sa vzápätí nechal odviezť taxíkom. Z miesta činu aj s lupom vo výške 5110 dolárov (cca 4870 eur) utiekol zase za pomoci taxi.

Chyba sa ale podľa policajných expertov predsa len objavila: v aute zabudol športovú tašku s 2700 dolármi, s vlastnou peňaženkou aj s vodičským oprávnením a ďalšími identifikačnými preukážkami, dvoma mikinami, ktoré mal oblečené podľa svedkov pri lúpeži, ako aj so zdravotnou dokumentáciou na svoje meno, pri ktorej však chýbal kus papiera. Na toto miesto presne zapadal útržok, na ktorý lupič napísal pokladníkovi prepadnutej banky, že má zbraň a chce peniaze.

Lupič tiež použil na ceste do banky aj z banky rovnaké taxi, ktorého vodič si spomenul, kde zákazníka vyložil. Keď policajti podozrivého chytili, mal pri sebe heroín, kokaín a už len asi tisícku dolárov, pochádzajúcich z lúpeže.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu