Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Má Hillary Clintonová dvojníčku? Vynorili sa špekulácie, že ju v kampani nahradila TÁTO žena!

Hillary Clintonová opúšťa ceremóniu po tom, ako jej prišlo zle Zobraziť galériu (2)
Hillary Clintonová opúšťa ceremóniu po tom, ako jej prišlo zle (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Po nedeľňajšom kolapse kandidátky na americkú prezidentku Hillary Clintonovej (68) sa vynorila konšpiračná teória o tom, že verejnosti kvôli jej zlému zdravotnému stavu ukázali neskôr radšej dvojníčku. Politička po odchode z pietneho zhromaždenia pri nastupovaní do auta omdlela, ale z domu svojej dcéry už vyšla s úsmevom na tvári a s výrazom, že sa nič strašné nestalo. Niektorí si ale na nej všimli detaily, ktoré im nedajú spávať.

VIDEO Čech natočil kolaps Clintonovej: Spôsobil hotový ošiaľ, zasypalo ho 26-tisíc správ

Hillary Clintonová musela v nedeľu za sparného počasia odísť z pietneho zhromaždenia na počesť obetí útokov z 11. septembra 2001 o hodinu skôr. Cestou do pristaveného vozidla stratila rovnováhu a pred pádom ju zachránili telesní strážcovia. Politička priznala, že podcenila zápal pľúc a neposlúchla lekárov, ktorí jej nariadili oddych.

Neskôr sa jej ale urobilo lepšie a ukázala sa na verejnosti. Fotografie ju zachytávajú usmievavú a bez náznaku, že by trpela nejakým ochorením. A to je práve jeden z kameňov úrazu.

Podľa konšpirátorov má na nich Clintonová menej kíl, menej vrások a navyše aj iné ušné lalôčiky. Sociálne siete sú plné záberov, ktoré ukazujú práve spomínané rozdiely a viacerí sa domnievajú, že prezidentskú kandidátku nahradili dvojníčkou. Dôvod je jednoduchý. Nechcú, aby ju jej zlý zdravotný stav diskvalifikoval pri voľbách a ovplyvnil výsledky.

Užívatelia na internete nešetria posmešnými komentármi, že Clintonová je na tom vlastne veľmi dobre, pretože ako jednej z mála zápal pľúc a kolaps nijako viditeľne neuškodili, ba práve naopak, dodali jej na kráse, mladosti aj nižšej váhe, o ktorej má svedčať nepasujúce sako.

A kto má byť vlastne tou Clintonovej tajomnou dvojníčkou? Špekulácie hovoria o herečke Terese Barnwellovej, ktorá sa skutočne na prezidentskú kandidátku veľmi podobná, ale tá samozrejme poprela, že by ju v kampani nahradila.

Teresa Barnwellová a Hillary Clintonová
Zobraziť galériu (2)
Teresa Barnwellová a Hillary Clintonová  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Hillary Clintonová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu