Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Brunetka (27) utratila 22-tisíc za obrovskú hlúposť: Teraz plače, som chorá, zničila som si život

Claire Leesonová Zobraziť galériu (4)
Claire Leesonová (Zdroj: profimedia.sk)

ESSEX - Claire Leesonová (27) z Essexu od roku 2007 pracovala na tom, aby vyzerala ako slávna celebrita Kim Kardashian. Angličanka, ktorá sa objavila ako jej dvojníčka aj v TV show, už ale nechce byť so známou reality star spájaná po tom, čo sa stala terčom výsmechu na sociálnej sieti. Podľa jej slov jej nová podoba ruinuje život. Z neustáleho porovnávania sa cíti byť "chorá a vyčerpaná".

Prsia sťa melóny a latino zadok: Ruská modelka (21) odmietla schudnúť, hotová Kardashianka

Claire sa začala česať a upravovať ako Kim Kardashian po tom, čo ju na podobu s ňou upozornili priatelia. Ako 18-ročná si dala do pŕs vložiť umelé implantáty a popracovala aj na vypchávkach na zadku. Premena ju údajne vyšla na 18-tisíc libier (cca 21 600 eur). Odvtedy sa však situácia dramaticky zmenila. "Vždy som sa podobala na Kim a myslela som si, že zarobím na kopírovaní jej vzťahu, ale to je preč a ja neznášam vyzerať ako ona. Ničí mi to život. Ľudia nechápu, že to pre mňa nie je kompliment, keď ma porovnávajú s Kim, naozaj ma to rozčuľuje," uviedla pre portál mirror.co.uk mladá žena.

Brunetka (27) utratila 22-tisíc
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Cítim sa trochu ako idiot a ľutujem, že som hovorila, že chcem byť ako ona," priznáva si svoju chybu Clarie a vraví, že za všetko môže jej niekdajšia neistota a naivita. Domnievala sa, že porovnávanie s celebritou jej získa pozornosť. Napriek tomu, že sa objavila na televíznych obrazovkách, ľutuje, že si ľudia myslia, že utratila tisíce na plastickú chirurgiu v snahe vyzerať ako celebrita. Tvrdí, že to urobila kvôli sebe a nie kvôli zámeru podobať sa na Kim.

Brunetka (27) utratila 22-tisíc
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Spravili zo mňa blázna posadnutého operáciami, ktorý chce byť ako ona, ale ja chcem byť len sama sebou. Nie je to moja vina," bráni sa recepčná na polovičný úväzok, ktorá hovorí, že nikdy nepodstúpila žiadnu medicínsku úpravu tváre. Ľudia jej však jej prirodzenosť neveria. Navyše ju nikto neberie vážne a účet na Instagrame napádajú trollovia, ktorí sa jej posmievajú a hovoria jej Kim. "Neuvedomujú si, ako veľmi ma to rozčuľuje, len chcem povedať ľuďom, že ja som ja a nie ona. Ničí to moju povesť v čase, keď sa snažím presadiť ako seriózna herečka," dodáva Claire.

Kim Kardashian s manželom
Zobraziť galériu (4)
Kim Kardashian s manželom  (Zdroj: SITA)

Dievčina vraj nikdy nebola šťastná, keď sa snažila vyzerať ako Kim Kardashian, no celá vec má napokon podľa nej aj jedno pozitívum, a to, že zistila, kto v skutočne je.

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu