Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Rodina si vyšla na výlet, stala sa strašná tragédia: Vlna ich zmietla do mora, dvaja mŕtvi!

Nebohý Rudy Bruynius s manželkou Lisindou Zobraziť galériu (2)
Nebohý Rudy Bruynius s manželkou Lisindou (Zdroj: Foto: Profimedia)

NEWQUAY - Najhoršie chvíle svojho života prežíva mama troch detí Lisinda. Cez víkend sa vybrala s milovaným manželom a svojimi ratolesťami k pobrežiu Atlantického oceána. Chvíle radosti razom vystriedala nepredstaviteľná tragédia. Rodinu zmietla zo skaly vlna, dvaja členovia, žiaľ, neprežili.

Nešťastie sa stalo na brehu Newquay v britskom Cornwalle. Lisinda Bruyniusová bola na skalách s manželom Rudym, s ich dvomi synmi a s len dvojročnou dcérkou Mckaylaou.


Prečítajte si aj:

FOTO Obrovská tragédia pri Brne: Do rodiny na seate vrazila dodávka, mama a dve detičky zomreli


Razom prišla veľká vlna a všetkých stiahla do mora. Rudy sa s vypätím všetkých síl usiloval dostať najbližších do bezpečia, pri záchrannej akcii sám vydýchol naposledy. Dcérku previezli záchranári, skončila na jednotke intenzívnej starostlivosti v Royal Cornwall nemocnici. Nešťastná mama, priatelia, ale aj široká verejnosť sa za malého anjelika úpenlivo modlili. Dievčatko, žiaľ, v utorok v noci zomrelo. 

Rodina si vyšla na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Profimedia)

Na internete sa rozbehla zbierka na podporu nešťastnej rodiny, ktorá prišla o dvoch milovaných členov. Podľa manželky a priateľov bol Rudy "úžasný človek", ktorý sa o svoje deti príkladne starala a každému bol vždy nápomocný. Z obrovskej tragédie sa okolie nedokáže spamätať.  

 

Viac o téme: RodinaVlnaTragédia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu