Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Trapas v priamom prenose z olympiády: Pár sexoval za chrbtom moderátora

Sexuchtivý pár si to rozdával pred kamerami
Sexuchtivý pár si to rozdával pred kamerami (Zdroj: Foto: YT/BBCWorld)

RIO DE JANEIRO - Slnečné dni v Riu de Janeiro nepriťahujú kvôli olympiáde len športových fanúšikov, ale aj roztúžené páry. Jeden si to rozdával priamo na pláži. Nevšimol si, že ho snímajú kamery a zábery sú vysielané v priamom prenose. Video sa stalo okamžite hitom internetu.

Divákom počas živého vysielania neunikla pikantná scéna, ktorá sa odohrávala za chrbtom skúseného moderátora britskej stanice BBC Dana Walkera. Televíziu na situáciu začali okamžite upozorňovať prostredníctvom sociálnej siete. 


Prečítajte si aj:

Žena (29) má veľký problém: Sex potrebuje 10-krát denne, prišla o priateľov aj prácu


Televízny štáb sa zachoval vskutku profesionálne. Kameraman scénu divákom viac nepriblížil a pohotový moderátor sa bravúrne vynašiel. Pikantnú scénu sexu sa oddávajúceho páru vtipne okomentoval: "Na sociálnych sieťach sa pýtate, čo sa deje v pozadí. Uisťujem vás, žo to nie je TO, čo si myslíte. Len sa objímajú. Iba čítajú kniku, čítajú v divnej polohe," povedal s úsmevom na tvári. Video sa stalo hitom internetu, pozrite si ho aj vy. 

Zdá sa, že Dan Walker priťahuje situácie, ktoré odhalia viac, ako by mali. Pred niekoľkými dňami sa podarilo nasnímať muža, ako za jeho chrbtom do mora močí.

Viac o téme: PlážSexReportážRio de Janeiro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu