Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Moderátorka šokovala kolegov: Priamy prenos a ona... Rodí!

Victoria Fritz začala počas čítania správ pomaličky rodiť. Zobraziť galériu (5)
Victoria Fritz začala počas čítania správ pomaličky rodiť. (Zdroj: youtube.com)

LONDÝN - Moderátorka televíznej stanice BBC - Victoria Fritz sa v utorok ráno postarala kolegom o poriadny šok. Počas čítania správ jej totiž začala odtekať plodová voda. Ako profesionálka nedala na sebe nič znať a divaci tak ani nemali tušenia, že začína rodiť. Až zo sociálnych sietí sa o pár hodín neskôr dozvedeli, že z plavovlásky je už mamička.

Rýchly proces! Aj tak by sa dal opísať pôrod Victorie Fritz. Moderátorka televíznej stanice BBC prišla v utorok ráno do práce, prečítala správy a krátko na to sa pobrala do pôrodnice. Ako uvádza thesun.co.uk už počas moderovania jej začala pomaličky odtekať plodová voda. 

Niet pochýb, že kolegovia sympatickej moderátorky boli poriadne v napätí. Zvlášť Sally Nugent, ktorá bola Victorii počas pôrodu veľkou oporou. Otec narodeného synčeka totiž jeho príchod na svet kvôli dopravnej zápche nestihol.  

„To bol ale neuveriteľný deň! Obrovská gratulácia pre našu skvelú Victoriu, ktorá raz svojmu synčekovi bude rozprávať úžasnú historku o tom, ako prišiel na svet,” vyjadrila sa na twitteri Sally, ktorá pridala aj fotku s čerstvo narodeným bábätkom. 

Victoria Fritz sa na sociálnych sieťach podelila o svoje šťastie.
Zobraziť galériu (5)
Victoria Fritz sa na sociálnych sieťach podelila o svoje šťastie.  (Zdroj: Twitter)

Viac o téme: Victoria Fritz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu