Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Žena porodila za minútu, partner medzitým parkoval: Prepáč, kričala vo dverách nemocnice!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Foto: youtube)

SCUNTHORPE - Jeden z najintímnejších okamihov v priamom prenose. Kamery nemocnice zachytili ako žena priviedla svoje dieťa na svet v naozaj bizarnej polohe a mieste. Nešlo o vytúžený pôrod s pocitom blízkosti najbližšieho človeka, zato to bol rekordne rýchly proces.

Jessica Stubbins, ktorá čakala so svojim manželom Tomom dieťatko porodila naozaj v rekordnom čase. Pôrod trval menej ako jednu minútu. Čas nie je jediným nezvyčajným aspektom Jessicinho pôrodu. Budúca matka priviedla svoje dieťa medzi nemocničnými dverami. Po tom ako pocítila silné bodnutie v brušku vedela, že jej dieťatko už nepočká. 
 
VIDEO Žena porodila za
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: youtube)
Jej manžel Tom spomína na okamihy s úsmevom na tvári a opisuje manželkine prvé slová: "Je to dievča, je to dievča! Prepáč, prepáč!" Ospravedlňovala sa mu v tom momente zato, že nedokázala počkať, kým zaparkoval auto. "Cítila sa naozaj previnilo, pretože mi ušiel príchod našej dcéry na svet. Bol som v absolútnom šoku. Nevedel som, čo sa deje," dodáva dnes už šťastný otecko.

 
Jesiica v televíznej rannej šou, kam boli obaja rodičia pozvaní prezradila, čo sa v tých momentoch odohrávalo. "Povedala som Tomovi, že najlepšie bude, ak ma vysadí pri vchode do nemocnice a potom zaparkuje auto. Vystúpila som z auta a rýchlo som zatvorila dvere. Vtedy som ešte netušila, že pôrod prebehne v tak krátkom čase."
 
VIDEO Žena porodila za
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: youtube)
Jessica si pri nečakane rýchlom pôrode nestihla ani len sadnúť. "Dcérka bola na ceste. Nebolo možné ju zastaviť a tak nebol čas ani nato sa usadiť." Zdravotná sestra, ktorá celú situáciu videla, pribehla a pred tým ako prijala rodinu do nemocnice, zavinula malinké dievčatko do plachty. Sestra tiež opísala nečakanú situáciu zo svojho pohľadu: "Myslela som, že žena rodiť nebude. Zrazu sa ale predklonila a v priebehu pár sekúnd držala v náručí malé stvorenie."  

Jessica a Tom, šťastný rodičia malej Lucy
Zobraziť galériu (4)
Jessica a Tom, šťastný rodičia malej Lucy  (Zdroj: Foto: youtube)

Viac o téme: DieťaOtecPôrodMamaDievčatko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu