Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Horor na kúpalisku v Anglicku: Streľba, traja mŕtvi!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

SPALDING - Traja ľudia, vrátane strelca, zomreli pri ozbrojenom incidente v blízkosti bazéna v anglickom meste Spalding, informovala polícia grófstva Lincolnshire. Muž po dvojnásobnej vražde ženy a dcéry mal obrátiť zbraň proti sebe. Tragédia pravdepodobne súvisí s nezhodami v domácnosti.

Záchranné služby boli privolané dnes okolo 9. hodiny miestneho času. Na scéne sa neskôr objavila aj polícia, lekári a vrtuľník. Zo strany polície však nepadol žiadny výstrel.

"Po príchode naši zdravotníci oživovali troch pacientov, ktorí mali strelné rany. Napriek úsiliu všetkých boli vyhlásení za mŕtvych. Je to tragická udalosť a naše myšlienky sú s priateľmi a príbuznými obetí," vyhlásila hovorkyňa záchranárov z East Midlands.

Podľa policajného hovorcu sa muži zákona nachádzajú na ulici Pinchbeck Road v Spaldingu po tom, čo okolo deviatej hodiny rannej obdržali správu o zranenej osobe.

"V súčasnosti prebieha policajné vyšetrovanie a v tejto fáze nehľadáme nikoho iného v súvislosti s incidentom," dodal hovorca, podľa ktorého zatiaľ nie sú náznaky, že by mala streľba spojenie s terorizmom.

Tragédia sa odohrala pred športovo-zábavným komplexom s telocvičňou, verejným bazénom, kurtmi na bedminton, konferenčnou miestnosťou, fitness centrom či barom, ktorý sa nachádza iba tri minúty chôdze od miestnej policajnej stanice. Informoval portál MailOnline.

Polícia obyvateľom nariadila, aby sa zdržiavali ďalej od miesta činu a školám, aby študenti nevychádzali von, kým sa situácia nevyjasní. Podniky majú radšej zostať zatvorené.

"Nepočuli sme žiadne výstrely, vôbec nič, len desiatky, a to doslova desiatky policajných áut. Muselo to byť o pol desiatej alebo štvrť na desať, keď sa to začalo a bolo to auto za autom," uviedla svedkyňa. Iný muž, ktorý si neželal byť menovaný, doplnil, že vrtuľník záchranárov videl pred bazénom ešte aj hodinu po incidente.

Viac o téme: Streľba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu