Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rodinná dráma v Bánovciach n. Bebravou: Eduard (65) surovo bodal svojho syna (27)

Rodinná dráma sa odohrala v tomto paneláku Zobraziť galériu (2)
Rodinná dráma sa odohrala v tomto paneláku (Zdroj: foto: tv markíza)

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - Rodinná dráma sa odohrala za dverami bytu v paneláku v Bánovciach nad Bebravou. Eduard už čelí obvineniu z pokusu o vraždu. Podľa polície zaútočil na svojho syna a niekoľkokrát ho bodol do hrudníka. Za nešťastím stojí podľa všetkého dlhodobé trápenie.

Rodina sa v pondelok skoro ráno hádala. Konflikt vyústil do brutálnej fyzickej potýčky. Podľa polície Eduard v spálni bytu počas bitky opakovane bodol kuchynským nožom svojho 27-ročného syna do hrudníka. "Poškodeného 27-ročného muža previezli s ťažkými zraneniami do nemocnice," opísal hovorca trenčianskych policajtov Pavol Kudlička. 

Krvavá dráma v Bánovciach n. Bebravou
Zobraziť galériu (2)
Krvavá dráma v Bánovciach n. Bebravou  (Zdroj: foto: tv markíza)

Podľa susedov boli hádky a fyzické útoky v rodine na dennom poriadku. "Jemu  (otcovi pozn.red.) vadilo, že on (syn pozn.red.) nerobí. On sa nevedel preniesť cez to, že má chorého syna. Toto už bolo len vyvrcholenie," opísala suseda pre televíziu Markíza

Pri poslednom incidente syn údajne bránil pred besniacim otcom mamu. Otec sa pokúsil bodnúť svojho syna do srdca štyrikrát. Našťastie, dôležitý orgán ani raz nezasiahol, nie je v ohrození života. 


Prečítajte si aj:

Tragédia, z ktorej puká srdce: Terka (†12) na FOTO nešťastne spadla do jazera, márny boj o život!


"Policajný vyšetrovateľ spracoval návrh na väzobné stíhanie obvineného, o ktorom bude v najbližších hodinách rozhodovať súd," ozrejmil Kudlička s tým, že obvinenému Bánovčanovi v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov. Eduard je momentálne v cele policajného zaistenia, kde čaká na svoj ďalší osud. 

 

Viac o téme: OtecSynBodnutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu