Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Obrovská rodinná tragédia: Ročné dievčatko zmizlo na záhrade, zdrvujúci pohľad pod bazénovú plachtu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

LITOMYŠL - Naozaj obrovská tragédia sa stala včera večer po siedmej hodine v Pardubickom kraji neďaleko mesta Litomyšl. V záhradnom bazéne rodinného domu sa utopilo 14 - mesačné dieťa. Resuscitácia, ktorá trvala niekoľko desiatok minút, bola neúspešná.

Dievčatko sa stratilo z dohľadu rodičov iba na sekudnu, aj to ale stačilo na tragédiu. Vystrašení rodičia hľadali dieťa pol hodinu po celej záhrade, až nakoniec objavili jej telíčko v bazéne pod plachtou, ktorým bol zakrytý.

Príbuzní dievčatka bez váhania volali záchrannú službu, ktorá vyslala vrtuľník aj sanitku. Do príchodu záchranárov sa snažili za asistencie operátorky dieťa oživiť. "I keď záchranka prišla behom štyroch minút od nahlásenia a ešte pred príjazdom záchranárov bolo dievčatko laicky resuscitované, nepodarilo sa ju oživiť," informoval riaditeľ záchranky. Celková resuscitácia trvala 45 minút, žiaľ, bezúspešne.

Polícia prípad stále prešetruje. Záchranári apelujú na rodičov a príbuzných aby svoje deti nenechávali ani na malý okamih bez dozoru. 

 

 

Viac o téme: BazénDieťaDievčatkoUtopenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu