Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Opitý vodič urobil totálnu šialenosť, len aby utiekol policajtom: Tí ho chceli zachrániť, zomreli!

Pátracia akcia po policajtovi Zobraziť galériu (3)
Pátracia akcia po policajtovi (Zdroj: Foto: youtube)

IRKUTSK - Smutný prípad riešia policajti v Rusku. Vodič (26), druhýkrát pristihnutý pri riadení v opitosti, radšej skočil do divokej sibírskej rieky, len aby unikol strážcom zákona. Tí ho nasledovali, aby previnilcovi zachránili život. Avšak jeden z policajtov sa utopil, druhý je doteraz nezvestný. Predpokladá sa, že zomrel tiež. Vodič sa dokázal zachrániť sám, ale vzápätí ho zatkli.

Príbeh s každopádne smutným koncom, ktorý sa odohral v okolí sibírskeho Irkutska po bežnej dopravnej kontrole, uverejnil ruský internetový denník Gazeta.ruDo pátrania po nezvestnom policajnom dôstojníkovi sa zapojili dve stovky policajtov a záchranárov, ktorí prečesávajú brehy rieky. Jej dno medzitým prehľadávajú potápači. Nezvestný nadporučík pracoval v polícii 11 rokov. Po jeho utopenom kolegovi z hliadky, 31-ročnom poručíkovi, zostala žena a šesťročná dcérka. 

Opitý vodič urobil totálnu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: youtube)

"Pokiaľ ide o opitého vodiča, alkohol mu nezabránil vyplávať a doraziť domov. Muža zatkli v prenajatom byte v dedine, ležiacej päť kilometrov od miesta činu. Ukázalo sa, že už bol raz odsúdený za krádež a pred dvoma rokmi bol potrestaný za riadenie v opitosti. Teraz mu za opakovaný delikt hrozia dva roky za mrežami," napísal denník s tým, že previnilec sa už priznal a svoj čin ľutuje. Predtým, než sadol za volant, vypil pár pohárikov vodky na oslave narodenín švagrinej.


Prečítajte si aj:

​Žena len zázrakom unikla smrti: Šialené besnenie opilca skončilo krvavou drámou


Polícii podľa denníka zostáva už len objasniť, ako je možné, že opilec sa v čiernočiernej tme sám zachránil z divokej rieky, zatiaľ čo dvaja inšpektori sa dostali do smrteľného nebezpečenstva. Zarážajúce je, že k nešťastiu došlo len pár dní po tom, čo sa jeden z miestnych policajných náčelníkov vyznamenal v očiach verejnosti tým, že skočil do rieky Angary za topiacim sa psom.  

Viac o téme: AlkoholVodičRus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu