Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Muž vyhral pol milióna, až neskôr sa zistilo, že podvádzal: Toto je jeho trik

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

PRAHA - Vyše pol milióna českých korún vyhral podvodnou hrou v rulete v ostravskom kasíne cudzinec, ktorému sa po spáchaní tohto trestného činu podarilo ostať na slobode. K prípadu došlo vlani v júli a uzavreli ho v uplynulom týždni, keď 39-ročného muža zatkli a vzali do väzby. Píše o tom český denník Právo.

Hra trvala dve hodiny - v čase medzi treťou a piatou hodinou v noci. Muž v kasíne vyhrával toľkokrát za sebou, že to mobilizovalo kontrolné mechanizmy herne.

"Spôsob spáchania činu sa podarilo zistiť až z kamerového záznamu. Hráč veľmi dômyselne po dopade guľôčky na ruletu k výhernému číslu zakrýval rukou výherné číslo a nepozorovane umiestnil na výhernej pozícii žetóny ukryté v dlani, a to bez toho, aby uvedené neoprávnené stávkovanie registrovala krupierka," opísala spôsob podvodu hovorkyňa polície Gabriela Holčáková.

Po zistení, že muž hral falošne, personál herne informoval políciu, ktorej sa podarilo zistiť identitu hneď dvoch podozrivých osôb, ktoré zodpovedali popisu. "Keď sa teraz asi po roku vracali do Českej republiky, zadržali ich v Prahe a eskortovali do Ostravy," doplnila hovorkyňa. Obvinený môže pre podvod v konečnom dôsledku dostať až osem rokov väzenia.

Viac o téme: PodvodRuletaKasíno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu