Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďalšia zbytočná smrť dieťatka: Chlapček (†3) išiel po zabudnutú hračku, v aute sa zabuchol...

Chlapček sa zabuchol v rozhorúčenom aute Zobraziť galériu (2)
Chlapček sa zabuchol v rozhorúčenom aute (Zdroj: Foto: click2houston.com)

HOUSTON - Pod ďalšie nešťastie sa podpísali horúce dni, ktoré momentálne sužujú juh Spojených štátov amerických. Chlapček (†3) si chcel z rozhorúčeného auta vybrať zabudnutú hračku. To sa mu, žiaľ, stalo osudným. Šokovaní rodičia sa z tragédie nedokážu spamätať.

Podľa Hasičského a záchranného zboru v Houstone chlapček zomrel po tom, čo sa mu vo štvrtok v rozpálenom aute zastavilo srdiečko.

Evana Trapolinoa (†3) našli v aute na severe Houstonu okolo druhej popoludní. Ako informovala polícia, chlapček odišiel z domu a do auta sa dostal prednými dverami.  Chcel si vziať hračku, ktorú si zabudol na zadnom sedadle. Keď už bol na zadných sedadlách, nebol schopný si otvoriť dvere, pretože boli istené detskou poistkou, ktorá zabraňuje dvere zvnútra otvoriť. 


Prečítajte si aj:

Dráma v Bratislave: Matka zamkla 2-ročné dievčatko v rozhorúčenom aute, začala záchranná akcia


Rodina si uvedomila, že dieťa chýba asi pol až trištvrte hodine. Keď chlapčeka zbadali na zadnom sedadle, okamžite zalarmovali záchranárov a otec začal s jeho oživovaním.   

Susedia opísali dieťa ako energického a veselého chlapčeka. "Mám deti, a to, čo sa stalo, je veľmi smutné a bolí to, pretože je to náš sused," povedal sused Marlene Gonzalez pre click2houston.com.

Pozrite si video z miesta činu

Polícia uviedla, že išlo o nešťastnú náhodu, z toho dôvodu nebude s najväčšou pravdepodobnosťou nikto obvinený. "Zvyčajne zabudne dieťa v aute nejaký opatrovník, pretože nepostrehne zmenu v rutine. Druhá situácie, ktorej sme občas tiež svedkami je tá, že deti sa dostanú do auta, keď sa okolo neho hrajú a náhodou sa v ňom zamknú. Spanikária a nevedia, ako sa dostať von," vysvetlil lekár David Persse. 

 

Viac o téme: AutoTragédiaSmrťNešťastieChlapček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu