Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tragická nehoda v Česku: Renault zvalcovali dva nákladiaky

tragédia v Česku Zobraziť galériu (2)
tragédia v Česku (Zdroj: Foto: tn.cz)

LIBLICE - Vo štvrtok večer sa stala v Česku vážna nehoda, pri ktorej vyhasol život len 21-ročnej vodičky. S renaultom sa zrazili dva nákladiaky.

Tragédia sa stala v českom meste Liblice na Mělnicku. Zrazili sa dve nákladné a jedno osobné auto. Nehoda sa stala okolo 19-tej hodiny.  Polícia nehodu vyšetruje. Podľa doterajších zistení sa prvý v protismere zrazil vodič nákladného auta s iným nákladiakom. Podľa policajnej hovorkyne Michaely Novákovej sa autá nezrazili pri predbiehaní, ale vodič vyšiel do protismeru náhle a bočne narazil do druhého nákladiaku. "Za ním potom išlo osobné auto, s ktorým sa stretol čelne," uviedla. 

Tragická nehoda v Česku:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: tn.cz)

Dvadsaťjedenročná vodička renaultu zrážku neprežila. Vodiča nákladiaku, ktoré vošlo do protismeru, museli hasiči vyslobodiť. Obaja vodiči majú ľahšie rezná zranenia od črepín. "Po nevyhnutnom ošetrení na mieste ich záchranári previezli na chirurgické oddelenie mělnickej a mladoboleslavskej nemocnice," povedala hovorkyňa stredočeskej záchrannej služby Petra Effenbergerová.

Viac o téme: NehodaLiblice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu