Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Tragédia pri Ružomberku: Babičke (†81) sa stala jazda na škodovke osudnou

tragédia v Ružomberku Zobraziť galériu (2)
tragédia v Ružomberku (Zdroj: Foto: polícia)

RUŽOMBEROK - Tragédia sa stala včera v obci Lisková v ružomberskom okrese. Babička Edita (†81) za volantom sa zrazila s 29-ročným mužom. Utrpela vážne zranenia, ktorým, žiaľ, v nemocnici podľahla.

Ako informoval hovorca žilinskýh policajtov Radko Moravčík, nehoda sa stala včera po pol piatej popoludní. "29-ročný vodič z okresu Ružomberok viedol osobné motorové vozidlo Volkswagen Golf v smere na Ružomberok. Následne došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k zrážke s osobným motorovým vozidlom Škoda 120, ktoré viedla 81-ročná vodička z okresu Ružomberok," opísal Moravčík. 

FOTO Tragédia pri Ružomberku:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Na mieste zasahovali do niekoľkých minút privolaní záchranári. "Ženu sme po oživovaní na umelej pľúcnej ventilácii s polytraumou previezli do nemocnice v Ružomberku," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel. Edita, žiaľ, po prevoze do nemocnice vo večerných hodinách zomrela.

U vodiča alkohol vykonanou dychovou skúškou polícia nezistila, u vodičky bol nariadený odber krvi. Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 2.300 eur. V súvislosti s nehodou prebieha vyšetrovanie vo veci prečinu usmrtenia. Ďalšie okolnosti sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. 


Prečítajte si aj:

Absolútny šok na jazdnej dráhe v Bratislave: Babka (81) na FOTO všetkým vyrazila dych!


Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, dodržiavali dopravné predpisy a rýchlosť jazdy prispôsobili svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky. "Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách," zdôraznil policajný hovorca. 

Viac o téme: NehodaTragédiaRužomberok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu