Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Stádo oviec objavilo marihuanu: O pár minút sa začal diať cirkus, aký dedina ešte nezažila!

(Zdroj: Twitter)

BRATISLAVA - Netušili, čo vyviedli. Ľudia si musia dať lepší pozor, kam vyhadzujú nelegálnu marihuanu. Drogu odhalilo stádo oviec, ktoré sa následne poriadne odviazalo a začalo vyvádzať.

Ovečky to trošku prehnali. Miestni sa domnievajú, že nechtiac spásli marihuanu vyhodenú za dedinou, následne sa začali diať veci. Celé to začalo vyhodením rastlín konope z ilegálnej továrne pri dedinke Rhydypandy v južnom Walese. Po konzumácii začalo stádo vystrájať po dedine Craig Cefn Parc. Oznámil to miestny predstaviteľ Ioan Richard, ktorý doslova oznámil, že ovce dostali "psychotickú zúrivosť".

Nečakaná návšteva spálne

"Behajú ľuďom po záhradách, jedna dokonca navštívila rovno spálňu v jednom dome," povedal Richard britským médiám. "Stádo oviec sa vydalo do ulíc a robilo neporiadok," nechal sa počuť Richard. Kompetentní nechceli ani pomyslieť na to, že by ovce mohli skonzumovať mariuhuanu. No pravdepodobne sa tento scenár naozaj stal.

Doplatili na to

Bohužiaľ, niektoré ovce na to doplatili životom po tom, čo ich zrazilo auto, uvádzajú britské médiá. Miestne úrady okamžite spustili akciu na odstránenie zostatkov marihuany, ktoré na miesto vyhodili.

Viac o téme: DrogyOvce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu