Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vianočný stromček? Pozrite sa lepšie! Policajti zastavili muža s takouto rastlinou na FOTO

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Polícia ČR)

OSTRAVA - Policajti by určite vedeli rozprávať o kurióznych situáciách, ktoré sa im počas služby prihodili. Medzi jednu z nich sa dá zaradiť aj tá, ktorá sa síce odohrala ešte minulý rok, ale o jej výsledku informovali až teraz. Po ulici v Ostrave-Porube si v jedno veľmi skoré ráno vykračoval mladík, ktorý cez rameno niesol dve 2,5-metrové rastliny aj s koreňom. Niet divu, že tým upútal strážcov poriadku.

Mladíka, ktorý vláčil urastené rastliny, zastavila policajná hliadka na Ulici 17. novembra. Kvôli svojim rozmerom sa naozaj nedali prehliadnuť a muž (32) mal pre nezvyčajné okolnosti "pádne" vysvetlenie. Údajne ich niekde našiel, ale miesto si už presne nepamätá. Rozhodol sa ich však vykopať a zobrať si ich domov.

Vianočný stromček? Pozrite sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Polícia ČR)

"Zaistené rastliny boli následne podrobené znaleckému skúmaniu, pričom expert konštatoval existujúcu psychoaktívnu zložku "THC" (delta-9-tetrahydokanabinol) v nelegálnom rozsahu. Ku skutku došlo v októbri 2015. Vec je kvalifikovaná pre prečin prechovávania omamnej a psychotropnej látky a jedu. Páchateľovi skutku hrozí trest odňatia slobody až na päť rokov," informovala hovorkyňa ostravských policajtov Gabriela Holčáková.

Viac o téme: KonopeOstrava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu