Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Škandalózne odhalenie: Komando si namiesto naháňania teroristov malo užívať sexuálne radovánky

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRUSEL - Na jednej policajnej stanici v Bruseli sa v čase zvýšenej pohotovosti po novembrových atentátoch v Paríži vraj uskutočnili sexuálne orgie. Obvinenia, s ktorými v stredu prišiel belgický liberálny nezávislý denník La Derniere Heure, vyvolali pohoršenie verejnosti a vedenie bezpečnostných zložiek ho začalo vyšetrovať, uviedli dnes miestne médiá.

Podľa belgického denníka sa na komisariát Ganshoren v štvrti Molenbeek konali najmenej raz sexuálne orgie, ktorých sa zúčastnilo osem vojakov a dve policajtky. Stalo sa tak po útokoch islamistov 13. novembra v Paríži, kedy na bruselskom komisariáte bývali dva týždne vojaci, ktorí pomáhali policajtom zabezpečovať zvýšené bezpečnostné opatrenia proti možnému teroru.

Atentáty v Paríži, pri ktorých zahynulo 130 ľudí a ďalších 350 utrpelo zranenia, vykonala skupina džihádistov, z ktorých niektorí mali úzke väzby na Belgicko, predovšetkým bruselskú štvrť Molenbeek. Belgická vláda dokonca preto v krajine vyhlásila na niekoľko dní výnimočný stav. V súvislosti s vyšetrovaním parížskych atentátov sú v Belgicku stále zatýkaní ďalší podozriví.

Prípad údajných sexuálnych orgií vo služobných miestnostiach v čase zvýšenej protiteroristickej pohotovosti v krajine vyšetruje vedenie polície aj armády. "Ak k tomu naozaj došlo, bude treba určiť, či s tým všetky (zúčastnené) osoby súhlasili. O žiadne sťažnosti sme zatiaľ nepočuli. Vojaci si mimo službu môžu robiť, čo chcú, pokiaľ to ale robia v súkromných priestoroch," povedal denníku vojenský hovorca Olivier Séverin.

Viac o téme: Sexuálne orgieBrusel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu