Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hľadáte inšpiráciu pre originálny Silvester? 15 tisíc Talianov sa ho rozhodlo stráviť na benzínke

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

RÍM - Že nápad zorganizovať večierok cez internetovú sociálnu sieť sa nemusí kvôli nadmernému záujmu vyplatiť, teraz vie aj štvorica talianskych mladíkov.

Tí na facebooku rozhlásili, že organizujú silvestrovskú oslavu v bufete diaľničnej čerpacej stanice na severe krajiny. Odozva bola ale nečakane veľká: čoskoro svoju účasť prisľúbilo viac ako 15.000 ľudí, informovala agentúra AFP.

"Už vás nebaví obvyklé a nudné silvestrovské večierky? Chcete tento rok stráviť 31. december naozaj originálnym spôsobom? Poďte s nami. Nebude to stáť viac ako diaľničné mýto," oznámili usporiadatelia na stránke udalosti pod názvom "Alternatívny Silvester v Autogrille Rovigo". Súčasťou sviatočného "menu" mali byť sendviče predávané na pumpe.

Akcia prilákala pozornosť miestnej polície, ktorá upozornila, že miesto s priľahlým parkoviskom nie je pre tak veľké množstvo ľudí prispôsobené. Organizátori preto radšej oslavu zrušili a záujemcom odporučili, aby si našli alternatívnu akciu iných zúfalcov a vzdali sa myšlienky na hromadné trávenie času niekde v hmle.

Odvolanie akcie vyvolalo podľa AFP u mnohých veľké sklamanie. Niektorí tvrdili, že rovnako prídu, iní navrhli rozložiť sily na ďalšie čerpacie stanice v okolí, prípadne sa stretnúť pred budovou policajnej stanice, z ktorej vzišla námietka proti oslave.

Viac o téme: TalianskoSilvesteBenzínka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu