Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Strašná smrť: Rodičia nechali malé deti osamote, súrodenci upiekli sestričku (†1) v rúre

Foto mŕtveho anjelika. Zobraziť galériu (2)
Foto mŕtveho anjelika. (Zdroj: gofundme.com)

HOUSTON - Tragicky sa skončil večer v houstonskom byte, kde matka a jej partner nechali štyri malé deti niekoľko hodín osamote. Súrodenci podľa polície zrejme zavreli 19-mesačné dievčatko do rúry a zapli ju. Keď sa dospelí vrátili, bolo dieťa mŕtve. Obaja kvôli tomu čelia obvineniu z ohrozenia detí, uviedla v stredu agentúra AP.

Darinka mala iba 10 mesiacov: FOTO najmladšej obete nešťastia, ako hľadí na lietadlo smrti

Dvadsaťpäťročná Raquel Thompsonová a jej o štyri roky mladší partner uložili deti do postele a vydali sa na návštevu príbuzných. Zhruba o dve hodiny sa vraj vrátili domov a cítili pach spáleniny. Keď prišli do kuchyne, uvideli otvorenú a zapnutú rúru a vnútri mŕtve telo dievčaťa.

Podľa polície sa jedno z detí, trojročný chlapec, priznal k tomu, že svoju sestru prinútil vliezť do rúry, zavrel ju a zapol. Spolu s ním boli v dome este dve deti, trojročné a päťročné. Všetky tri vraj vo chvíli, keď prišli dospelí, plakali a ukazovali smerom do kuchyne.

Podľa polície je zrejmé, že matka nechávala deti doma samotné častejšie. Thompsonová, ktorá je podľa médií v pokročilom štádiu tehotenstva, i jej partner boli vzatí do väzby a čaká ich súd, deti prinajmenšom dočasne skončili v starostlivosti úradov.

Viac o téme: Raquel Thompsonová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu