Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tragédia tínedžerky Emmy (17): S mamou emigrovala na Nový Zéland, teraz je z nej sirota!

Z Emmy sa za šesť rokov stala sirota Zobraziť galériu (3)
Z Emmy sa za šesť rokov stala sirota (Zdroj: givealittle.co.nz)

LONDÝN - Britská tínedžerka Emma Sladeková momentálne prežíva najťažšie chvíle svojho života. Keď jej pred rokmi zomrel otec, myslela si, že nič horšie už nepríde. Bohužiaľ sa veľmi mýlila. Pred niekoľkými dňami totiž prišla aj o svoju milovanú mamu.

Emma pochádza z Veľkej Británie, kde do svojich jedenástich rokov aj žila. Keď jej ale zomrel otec Jason, presťahovala sa spolu s mamou na Nový Zéland, kde začali nový život. Osud však zaúradoval aj tu. Štyridsaťštyriročná Charlotte Sladeková totiž minulú nedeľu zahynula pri autonehode na Severnom ostrove v blízkosti mesta Rotorua, informovali novozélandské médiá. 
 
Tragédia tínedžerky Emmy (17):
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)
 
Dievčinu táto správa úplne zdrvila. "Moja mama bola môj svet. Chýba mi tak, že si to nikto nevie predstaviť. Mám pocit, že som prišla o všetko," povedala. V krajine nemá žiadnych príbuzných, čoskoro však za ňou z Británie priletí starý otec. Emma momentálne býva u svojho priateľa, ktorý je teraz jej jedinou oporou. 
 
Tragédia tínedžerky Emmy (17):
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: givealittle.co.nz)
 
Jej priatelia pre ňu na stránke Givealittle.co.nz založili fond, pomocou ktorého môžu ľudia osirelú tínedžerku finančne podporiť. Doteraz sa prostredníctvom nej vyzbieralo už takmer 29 tisíc dolárov (17 800 eur). Emmu správa o finančnej zbierke dojala a všetkým, ktorí sa do nej zapojili, ale i tým, ktorí ju podporujú iným spôsobom, ďakuje. 
 
 
Pohreb Charlotte sa konal dnes o jednej hodine poobede miestneho času. Zúčastnení mali na sebe oblečenie s motívom futbalového klubu Manchester City, ktorému nebohá žena počas svojho života fandila. 
 
Viac o téme: NehodaSirotaNový Zéland
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu